Tekstit

Raamatun sana tänään 16.12.2018

Kuva
Sain tänään Sana elämään kommentaariraamatun käsiini. Siinä selitetään Raamatun kohtia. Etsin tämän päivän Raamatun kohdan ja katson mitä kommentaariraamattu sanoo siitä. Tämän päivän Raamatunkohta on Matteuksesta luku 11 jakeet 5-6: "Sokeat saavat näkönsä ja rammat kävelevät, spitaaliset puhdistuvat ja kuurot kuulevat, kuolleet herätetään henkiin ja köyhille julistetaan ilosanoma. Autuas se, joka ei minua torju." 

Kommentaariraamatussa sanotaan näin: Matt.11:4-6
Vankilassa Johannes alkoi epäillä Jeesuksen messiaanisuutta. Hänen tehtävänsä oli ollut valmistaa ihmisten sydämiä messiaalle (3:3), mutta vangittuna hän ei voinut tehdä sitä. Jos Jeesus todella oli Messias, miten näin oli voinut käydä?
  Jeesus vastasi Johanneksen epäilyksiin kertomalla tekemistään ihmeistä. Todisteiden valossa Jeesuksen messiaanisuus oli ilmeistä. Jos epäilee pelastusta tai Jumalan toimintaa elämässään, kannattaa tutkia Raamatusta ja omasta historiasta löytyviä todisteita. Epäilysten hetkellä ei tule…

Kuvia kesästä 2018

Kuva

Armolahjoista

Kuva
Olin eilen 8.7.2018 helluntaiseurakunnassa. Siellä pappi puhui armolahjoista. Hän pisti meidät miettimään sitä, että olemmeko pyytäneet näitä armolahjoja Jumalalta vai että meillä on armolahjoja, mutta emme vain uskalla käyttää niitä. Aloin miettiä, että mitä armolahjoja minulla on. Raamatusta löytyy ainakin kohdista 1.Kor. 12:4-11 ja Room. 12:6-18, että mitä armolahjat oikein ovat. Nämä kohdat löydät alta.
Mietin, että mitä armolahjoja minulla on. Olen saanut tiedon sanoja monta kertaa. Luulen, että minulla on myös rohkaisemisen lahjoja. Esimerkiksi, kun kirjoitan tänne blogiini juttuja, mitä Jumala on tehnyt elämässäni, niin rohkaisen niillä muita, että Jumala kyllä kuulee rukouksemme ja jopa huokauksemmekin. Tästä minulla on esimerkki: Olin lapsenvahtina serkkuni lapselle. Serkkuni toi omenoita ja päärynöitä. Mietin, että enhän voi kuoria niitä sillä minulla ei ole kuorimaveistä. Menin serkkuni lapsen kanssa kaverilleni. Istuimme keittiössä, ja kaverini kertoi minulle, että hänellä …

Ihmeitä tapahtuu

Näin tapahtui kun kävin papin puheilla. Jumala on antanut 2 kk aikaa tutulleni ja sitten hän tulee uskoon. Jään seuraamaan jännityksellä miten tässä käy kun kuulen hänestä. Emme oikeastaan ole tekemisissä toistemme kanssa.

Kesäkysely

Kuva
Lempibiisisi tällä hetkellä?
New Wine Finland - Psalmi 103

Lempimuistosi kuluneesta kesästä?
Piknikit kavereiden kaa.

Lempisarjasi tällä hetkellä?
Suits

Viimeisin lukemasi kirja ja mitä pidit siitä?
Koko Hubara - Ruskeat tytöt. Tykkäsin kyllä. Luin sen nopeasti loppuun!

Uusin tuttavuus ja missä tutustuitte?
Kreeta. Tutustuttiin kirkossa :)

Ootko heittänyt jo talviturkkis?
En vielä.

Mitä ikimuistoista sulle on tapahtunut tän kesän aikana?
Kato viime blogiteksti siinä se on kerrottu.

Onko tullut syötyä paljon mansikoita?
Ei oo. Vois syödä enemmänkin :p

Mitä erikoista oot tehny nyt lähiaikoina?
Osallistuin aran aiheen keskusteluun Facebookissa..

Mitä kesäsuunnitelmia sul on vielä?
Käydä uimassa, Hangossa ja Turussa :)

Mitä odotat tältä kesältä?
Vaikka mitä :D


Toiveesi kuullaan

Olin tänään kirkossa. Halusin mennä rukouspalveluun erään henkilön rukoiltavaksi. Hän oli varattu, ja sitten hänen vapautettua hän meni istumaan takaisin omalle paikalleen eikä enää esirukoilijoiden joukkoon. Mä sit mietin et voisin pyytää vierustoveria rukoilee mun puolesta. Tää mun vierustoveri sitten jonkin ajan kuluttua sanoi mulle et Jumala sanoi hänelle et mua pitää siunata. Ja siinä me sit yhdessä rukoiltiin. Kerroin hänelle et toivoin just et hän rukoilis mun kanssa. Siinä saatiin taas todeta et kuinka ihmeellinen Jumala on.

Rukouksessa on voimaa

Tuttavani oli hukannut hänelle tärkeän esineen. Hän etsi sitä kauan eri paikoista. Rukoilin ja pyysin että se löytyisi. Sitten ei mennyt kauaakaan kun se löytyi. Tää oli mulle todisteena siitä, että kyl rukouksessa on voimaa. Kyllä Jumala kuulee rukouksemme. Välillä kärsivällisyys on koetuksella kun vastausta ei kuulu.. mut jätetään nekin huolet Herran huomaan. ❤