Iloa päivään

Eikö elämä tunnu paremmalta, kun saa kokea ilonhetkiä yhdessä muiden kanssa? Onko sulla tapana piristää läheistesi päivää? Entä tuntemattomien? Entä mikä tuo sulle hyvän olon?

Keskiviikkona pidin My dayn instagramissa. My day pitää sisällään päivän tapahtumia. Sain ihan mukavasti otettua matskua päivästäni.


Päiväni alkoi treenikamppeiden ottamisena mukaan salille. Salilla tein perustreenini: HIIT-treeni, reisilihasten treenausta sekä rintalihasten. Treenini jälkeen pukuhuoneessa sinne tuli pinkkiin takkiin pukeutunut nainen, jolla oli myös takkiin sopivanvärinen treenikassi. Kehuin niitä peukutusten kera. Nainen ilahtui sanoistani.




Matkani jatkui Lippulaivaan. Ulko-ovien lähettyvillä seisoi vanhempi rouva kärryjen kera. Hänellä oli kärryissä kassi, jonka sisältä tuli esiin kauniita keltaisia kukkia, narsisseja. Kehuin niitä ja rouva hymyili minulle kauniisti. Tätä juomaa join bussimatkalla kotiin:



Kotipihalla törmäsin naapurinrouvaan, jonka kanssa juttelimme mukavia. Kerroin hänelle kirjoittaneeni kaksi kirjaa. Hän lupasi lukea ne, mikä oli kiva. Kirjoitin kirjojeni nimet ylös. Naapuri sanoi, että on iloinen meistä uusista naapureista. Tässä alimmaisena on pieni esittely kirjoittamistani kirjoista.

Tää päivä oli hyvä päivä. Mulla oli tavallista pitkäkestoisempi hyvä fiilis. Uskon, et tää valoisuus ja salilla käynti on se syypää hyvään oloon. Aina mulla ei oo niin rohkee fiilis, et reagoisin kaikkeen mihin haluaisin liittyen tuntemattomiin ihmisiin. Mutta kun mulla on se fiilis, niin se on menoa sitten ja yleensä onnistun ilahduttamaan ja yllättämään muita. Yritän saada itteni tasapainoon. Work on progress.


Esittelyni kirjoistani:


Stereo love (2019)

Emman tunteet naapuriaan Ralfia kohtaan olivat muuttuneet yön aikana, mutta miten ja miksi? Ralfin ja Emman välillä oleva välimatka oli alkanut pienentyä, jos ei mittausyksiköitä niin edes henkisellä tasolla. Kuka olikaan silittänyt Emman vaatteita ja pinonnut ne siististi päällekkäin? Mikä sama musiikki aina pauhasi autoista ollessaan Emman lähettyvillä?

Emma alkoi saada outoja puheluita. Hän sai kokea, kuinka joku stalkkasi häntä. Entä onko mahdollista, että hänen puheitaan kuunneltiin ja leviteltiin eteenpäin? Eikö hänen yksityisyydellään ollut enää mitään väliä?

Irti kahleista (2021)

Onko ihan ok, että kännykkä hakkeroidaan, jos syynä on vahva ihastus? Eikö ole ihan fine salakatsella toista, jos vain on niin kovasti ihastunut? No ei useinkaan kohteen mielestä. Mutta miten Emma suhtautuu tähän?

Kirjassani kuvaan toksisuutta ihmissuhteessa. Siinä toista ei kunnioiteta, vaan alistetaan ja painetaan lyttyyn. Eikö sellainen tunnukin pahalta? Ja etkö haluakin osata päästä sellaisesta eroon?

Kirjassani paha mahdollisesti saa palkkansa. Pääseekö Emma kuitenkaan irti kahleistaan? Ota selvää ja lue kirjani.

 

Kommentit

Suositut tekstit