Hamppareita ja kaupantekoa

Arki alkoi taas maanantaina, mikä yllätys, että maanantai on se päivä. Töiden jälkeen kävelin ystäväni Hennan työpaikalle. Oli tarkoitus tavata Ompussa ja käydä syömässä jossain siellä M.E.E.T.:in ruokaravintoloista. No mutta, sain uuden idean: lähdetään Sarfvikiin. Mutta siellä ei ole hamppareita, kun vasta keskiviikosta lähtien, so change the plan again ja mentiin syömään Laguuniin. 

Siellä sitten tilasimme hampparit pepsin kera. Oli mukavaa istuskella ja katsella merellä kulkijoita. Ihmettelimme, miksi kaksi miestä seilaavat edestakaisin jonkin veneen kanssa. Ei sille näyttänyt olevan mitään järkiperusteita.  

Keskiviikkona koitti suuri päivä: nimittäin isäni kuolinpesän myynti. Vihdoinkin! Siinä oli kyllä sairas odotus ja ennen sitä vielä sairaampi työ saada kaikki vaadittavat dokumentit kasaan. Se oli monen kuukauden odotus ja työ. Yhtiövastikkeet kasautuivat niin että meidän maksettavaksi tuli 2500€, eikä niitä voisi vähentää kaupasta saaduista rahasta, koska se ei ollut ensisijainen kulu vaan asuntolainan maksaminen. 


Aluksi pankkivirkailija sanoi, että katsotaan, tuleeko tästä edes kaupat. Hirveä pelottelu Nordean taholta. Mutta kaupat onnistuivat. Unohdimme äitini kanssa luovuttaa avaimet ostajalle, mutta veimme ne sitten myöhemmin samana päivänä hänelle. Hänkin unohti pyytää niitä meiltä, koska siinä oli kova paperityö, hitto vieköön. Luojan kiitos siitä selvittiin. 


Pankista ulos päästyämme, menimme syömään Roundiin herkulliset donitsit americanon kera. Lisää kahvia vain pankista saamamme lisäksi. Voittokahvit ja munkit!







 

Kommentit

Suositut tekstit