Pahan karttaminen ja hyvän lisääminen

”Demonin suurin voitto ihmiskunnasta oli, kun ihmiskunta kieltäytyi uskomasta sen olemassaolon.” Näin kirjoittaa venäläinen kirjailija Fjodor Dostojevski.

Pahuus on läsnä joka päiväisessä elämässämme. Se voi olla jokin ilkeä ajatus jostain ihmisestä. Näin paholainen toimii ja pystyy vaikuttamaan meidän mieleemme. Jopa musiikin välityksellä Paholainen vaikuttaa. Kun miettii niitä maallisia lauluja (eikä hengellisiä), niin niiden musiikkivideot jo viestivät järjestäytynyttä toimintaa. Laulun sanoilla on piilomerkityksiä. Totta kai tiedän metaforat eli kielikuvat, mutta niiden merkitys on joissain maallisissa biiseissä Saatanallinen. En väitä, että kaikissa on niin, mutta valtaosassa. Tässä lisää suomalaisista artisteista, jotka aika varmasti kuuluvat musateollisuuteen, jossa ovat tekemisissä Paholaisen kanssa: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/01/suomalainen-musiikkiteollisuus.html

Hyvä ja Paha taistelevat keskenään päivittäin. Jumala on ottanut suuren harppauksen meitä kohti, kun antoi Jeesuksen synnittömäksi uhriksi kuolemaan ristille meidän puolestamme. Meidän ei tarvitse muuta kuin ottaa Jeesus vastaan ja kunnioittaa Jumalaa. Hän pitää meistä huolen. Hän on aina meidän kanssamme, ja meidän puolellamme.

Me saatamme miettiä, mikä on elämämme tarkoitus. Ei kuitenkaan hämäännytä tarkoituksestamme täällä maan päällä. Jumala on sanonut: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.” Matt. 28:19. Meidän tehtävämme on levittää Jumalan rakkautta eteenpäin ihmisille. Jumala myös haluaa meidän lisääntyvän ja jatkavan sukua sekä tietenkin rakastavan lähimmäisiämme. Olla ihminen ihmiselle ja jakaa ilomme ja surumme.

“Minä kehotan teitä pysymään erossa tämän maailman himoista, jotka sotivat sielua vastaan.” (1. Piet. 2:11) On ikävää, kun ihmiset menevät realitysarjoihin kuten Paratiisihotelli ja Temptation Island koettelemaan itseään, että miten pystyy vastustamaan kiusausta. Raamatussa varoitetaan lihan olevan heikko: “Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen; henki tosin on altis, mutta liha on heikko." (Matt. 26:41) Sitä paitsi Jumala ei hyväksy seksuaalista kanssakäymistä naimattomien kesken.

"Niin Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Jumalan kuvaksi hän loi hänet, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset, lisääntykää, täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne… Siksi mies jättäköön isänsä ja äitinsä ja yhtyköön vaimoonsa, ja heistä tulee yksi liha." 1.Moos.1:27-28, 1.Moos.2:24. Tämä avioliitto miehen ja naisen välillä, on ainoa Jumalan sallima ja siunaama seksuaalinen suhde. Syntiinlankeemuksen jälkeen heräsivät epäpuhtaat himot ja ne ovat jatkaneet heidän jälkeläistensä häiritsemistä kautta kaikkien sukupolvien. (Aktiivi Kristinusko.)

”Sukupuolivietti sinällään ei ole syntiä. Mutta avioliiton ulkopuolinen seksuaalinen halu miehen ja naisen välillä houkuttelee meitä tekemään syntiä. Tätä Raamattu kutsuu "himoksi", ja sille periksi antaminen on syntiä. Tähän sisältyy seksi ennen avioliittoa, avioliiton ulkopuolinen seksi, periksi antamisen epäpuhtaille seksuaalisille ajatuksille – ja homoseksuaalisuuden harjoittaminen. Näistä on kirjoitettu sekä vanhassa, että uudessa testamentissa.” Näin kirjoittaa AktiiviKristinusko.

Maalliset tv-sarjat kuten Temptation Island haluavat meidän syyllistyvän Jumalan vastaisiin toimiin, eli harrastaa esiaviollista seksiä ja näyttävän moraalittomuuden olevan ihan ok. Se on sitä pahuuden ruokkimista, jos sortuu tällaisiin tekoihin. Nämä sarjat ja myös mm. ensitreffit ennen alttaria häpäisevät Jumalan meille tarkoitetun avioliiton merkityksen. Jumala on tarkoittanut avioliiton kestämään läpi elämän ja tässä ohjelmassa avioliitto on kuin jokin kokeilumuoto: katsotaan, mitä tästä tulee. Ihan kuin se olisi vain kevyin perustein suunniteltu juttu. Kun lähtee avioliittoon, pitäisi tietenkin olla jo tutustunut toiseen ENNEN liittoon ryhtymistä. Mielen ruokkiminen tällaisilla sarjoilla ei ole kannattavaa. Kuten JW.org sanoo: ”Mielen ruokkiminen moraalittomilla ajatuksilla voi sekin johtaa moraalittomiin tekoihin (Roomalaisille 8:5, 6). Siksi on viisasta karttaa sellaista musiikkia ja sellaisia videoita ja painotuotteita tai mitä tahansa muuta, mikä kuvailee seksiä sopimattomasti tai jollain tavoin kannustaa sellaiseen seksuaaliseen käytökseen, joka loukkaa Jumalaa (Psalmit 101:3).”

 

Tietenkin olemme vain syntisiä ihmisiä, jotka voimme tehdä parhaamme toimiaksemme Jumalan tahdon mukaisesti. Välillä teemme syntiä, mutta välttääksemme niitä, voimme ainakin olla menemättä edellä mainittuihin sarjoihin ja lukemalla enemmän Raamattua, jotta tuntisimme Jumalan tahdon ja tietenkin rukoilla kysyen Jumalan tahtoa sekä elämämme pienissä, mutta myös suurissa asioissa. Mikä tärkeintä, että rakastamme Jumalaa, sitten toiseksi: rakastakaamme lähimmäisiämme niin kuin itseämme.

 


Photo by @popsugar

Lähde: AktiiviKristinusko. Saatavilla 17.8.2021 https://aktiivikristinusko.fi/onko-homouseksuaalisuus-syntia

 

Kommentit

Suositut tekstit