Siirry pääsisältöön

Jeesus ja ennustukset sekä meille jätetty tehtävä

Jeesus tuli maailmaan todistaakseen, että Hän on Ihmisen Poika, ja että Hän ja Jumala ovat todellisia. Jeesuksella oli myös toinen tehtävä täällä maailmassa: Hän kuoli ristillä, jotta me ihmiset saisimme syntimme anteeksi ja pääsisimme taas yhteyteen Jumalan kanssa. Lue tämä ennustus: Jesaja 53:12. ”Sen tähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.” Tässä ennustus käy toteen:
 ”Silloin ristiinnaulittiin hänen kanssansa kaksi ryöväriä, toinen oikealle ja toinen vasemmalle puolelle.” Matteus 27:38. Jeesus nousi kolmantena päivänä ylös kuolleista. Tällä Hän todistaa ennustuksen todeksi, ennuksen jossa sanotaan ”Sillä sinä et hylkää minun sieluani tuonelaan etkä anna hurskaasi nähdä kuolemaa.” Psalmi 16:10. Ja tässä ennustus käy toteen: ”Mutta katso, Jeesus tuli heitä vastaan ja sanoi: "Terve teille!" Ja he menivät hänen tykönsä, syleilivät hänen jalkojaan ja kumartaen rukoilivat häntä.” Matteus 28:9. 

Täyttämällä ennustuksen ja ilmestyttyään opetuslapsille kuolemansa jälkeen, Hän todisti, että hän todella on ylösnoussut. Ja kolmen päivän päästä kuolemastaan Hänet nostettiin ylös taivaisiin. Kuten ennustuksessa sanotaan: Psalmi 68:19. ”Sinä astuit ylös korkeuteen, otit vankeja saaliiksesi, sait ihmisiä lahjaksesi: niskoittelijatkin joutuvat asumaan Herran Jumalan tykönä.”  Ja tässä ennustus toteutuu: Luukas 24:50-51. ”Sitten hän vei heidät pois, lähes Betaniaan asti, ja nosti kätensä ja siunasi heidät. Ja tapahtui, että hän siunatessaan heitä erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen.”

Jeesus kertoi opetuksissaan Jumalasta. Meidän tehtävämme on kertoa heistä molemmista, unohtamatta Pyhää henkeä: ”Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.” Mark. 16:15. Jeesus jätti tämän tehtävän opetuslapsilleen, ja olemmehan mekin Hänen opetuslapsiaan, Pyhän Hengen kautta.

Pyhä Henki toimii uskovissa. Olen huomannut kuinka se toimii minussa. On tärkeää itse kokea tämä kaikki todeksi. Mutta kuten on sanottu: ”Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen Sana.” Room. 10:17


Lähteenä käytin tätä:
http://www.einoniemi.fi/media/tiedostot/ennustukset-jeesuksesta1.pdf


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevalle aviomiehelleni

Edellytyksiä:
-Olet uskovainen (kun rukoilen niin eiköhän Jumala järjestä, että olet uskossa)
-Arvostat mua. Mäkin lupaan arvostaa sua
-Kun tulee vaikeeta, et oo heti lyömässä hanskoja tiskiin, en mäkään.
-Rakastat mua ja olet kanssani kunnes kuolema meidät erottaa. Mä myös sua ja sama päämäärä.
-Vahvistat mua uskossa ja mä sua.

Ei se mitään vaikka meille tulis erimielisyyksiä. Ei kaikesta voi olla samaa mieltä, mutta eiköhän löydetä joku hyvä ratkaisu tilanteessa kuin tilanteessa.

<3:llä tuleva vaimosi Eveliina

Armolahjoista

Olin eilen 8.7.2018 helluntaiseurakunnassa. Siellä pappi puhui armolahjoista. Hän pisti meidät miettimään sitä, että olemmeko pyytäneet näitä armolahjoja Jumalalta vai että meillä on armolahjoja, mutta emme vain uskalla käyttää niitä. Aloin miettiä, että mitä armolahjoja minulla on. Raamatusta löytyy ainakin kohdista 1.Kor. 12:4-11 ja Room. 12:6-18, että mitä armolahjat oikein ovat. Nämä kohdat löydät alta.
Mietin, että mitä armolahjoja minulla on. Olen saanut tiedon sanoja monta kertaa. Luulen, että minulla on myös rohkaisemisen lahjoja. Esimerkiksi, kun kirjoitan tänne blogiini juttuja, mitä Jumala on tehnyt elämässäni, niin rohkaisen niillä muita, että Jumala kyllä kuulee rukouksemme ja jopa huokauksemmekin. Tästä minulla on esimerkki: Olin lapsenvahtina serkkuni lapselle. Serkkuni toi omenoita ja päärynöitä. Mietin, että enhän voi kuoria niitä sillä minulla ei ole kuorimaveistä. Menin serkkuni lapsen kanssa kaverilleni. Istuimme keittiössä, ja kaverini kertoi minulle, että hänellä …

Teaseri Stereo Love -kirjastani

Tässä on teaseri kirjastani. Kirjassa on viisi lukua: Alkuteksti, luku I, luku II, luku III ja luku IV

Poimittu I luvusta 
Emma ”Hei, arvaapa mitä", kerron Heidille. ”Joskus muutama päivä myöhemmin siitä Ralfin rekisterikilven tuijottamisesta Ralf ajoi autolla parvekkeemme alla olevan parkkialueen kulmaan. Siinä hän pysähtyi, ajoi eteenpäin ja pysähtyi taas. Rekisterinumeron päälle syttyi valo aina hänen pysähtyessään.” ”No jo on outoo”, vastasi Heidi. ” Mä uskon, et Ralf tarkoituksellaan pysäytteli autoaan, näytelläkseen rekisterinumeroaan, koska halus näin kertoa mulle, että näki mun tuijottavan hänen autonsa suuntaan muutama päivä sitten.” ”Vaikuttaa todennäköiseltä”, vastasi Heidi”. ”Mä oon varma siitä.”
Ralf Nyt, kun Emma tietää autoni, aion hyödyntää tätä uudessa suunnitelmassani. Suunnitelmani on mennä huomenna Emman parvekkeen lähelle ja laittaa pitkät valot päälle ja pois, jotta hän tunnistaa minut autoni perusteella. Tunnen Emman luokkakaverin Eetun, joka kertoi minulle, milloin h…