Siirry pääsisältöön

Dubai

Minä ja paras ystäväni Henna istuimme laivassa, joka oli menossa Viroon. Juttelimme siitä, että olisi kiva lähteä jonnekin lämpimään maahan lomalle. Maaliskuu olisi meille molemmille sopiva aika lähteä. No niinpä ystäväni otti kännykän esiin ja aloimme siitä selailla lentojen hintoja. Mietimme vielä hetken ja tulimme siihen tulokseen, että lähdetään silloin maaliskuussa. Maksoimme lennot ja hotellia aloimme katsoa myöhemmin.


Kun seuraavan kerran tapasimme ystäväni kanssa, niin aloimme katsoa hotelleja. Maksoimme majoituksen Ramada Jumeirah hotelliin. Se on neljän tähden hotelli. Aivan ihana jo kuvien perusteella! 

Hotelli ulkoapäin.

Hotelli sisältäpäin.
Hotellin uima-allas.

Saavuimme Dubain lentokentälle aamuyöllä. Meillä oli kuusi tuntia aikaa nukkua, sillä olimme maksaneet aamupalasta, jolle menimme sen viikon ajan päivittäin. Aamupala oli erittäin runsas ja herkullinen. Tarjolla oli mm. munakasta, papuja, lettuja, vohveleita hilloineen, smoothieta, muffinsseja, appelsiinimehua, omenamehua, teetä ja kahvia.

Kävimme mm. maailman suurimmassa kauppakeskuksessa Dubai Mallilla. Sen vieressä sijaitsee maailman korkein rakennus: Burj Khalifa. Kävimme myös aavikkosafarilla, jossa ratsastin kamelilla, kävimme mm. Global Villagessa ja Madinat Jumeirahissa.  Hotellimme katolla on uima-allas, jossa kävimme uimassa joka päivä. Kävimme myös hotellimme kuntosalilla viikon aikana.


Burj Khalifa

Dubai Mallin ympäristöä.

Madinat Jumeirah. 

Minä kamelin selässä.

Global Village.

Hotellistamme oli hyvä matka yhteen lähikauppaa, josta välillä ostimme jotain pientä iltapalaksi. Pizza Hut ei ollut myöskään kovin kaukana ja sen lähellä sijaitsi todella hyvä pirtelöpaikka. Kyllä pirtelö maistui todella hyvältä! Kerran kävimme Starbucksissa, joka on myös kävelymatkan päässä hotelliltamme. Taksimatkat eivät olleet kalliita! Suosittelen niiden käyttöä! Taksissa voi maksaa ainoastaan käteisellä.Oli ihanaa käydä Dubaissa ja viettää aikaa tavallista enemmän parhaan ystäväni Hennan kanssa. <3  

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevalle aviomiehelleni

Edellytyksiä:
-Olet uskovainen (kun rukoilen niin eiköhän Jumala järjestä, että olet uskossa)
-Arvostat mua. Mäkin lupaan arvostaa sua
-Kun tulee vaikeeta, et oo heti lyömässä hanskoja tiskiin, en mäkään.
-Rakastat mua ja olet kanssani kunnes kuolema meidät erottaa. Mä myös sua ja sama päämäärä.
-Vahvistat mua uskossa ja mä sua.

Ei se mitään vaikka meille tulis erimielisyyksiä. Ei kaikesta voi olla samaa mieltä, mutta eiköhän löydetä joku hyvä ratkaisu tilanteessa kuin tilanteessa.

<3:llä tuleva vaimosi Eveliina

Armolahjoista

Olin eilen 8.7.2018 helluntaiseurakunnassa. Siellä pappi puhui armolahjoista. Hän pisti meidät miettimään sitä, että olemmeko pyytäneet näitä armolahjoja Jumalalta vai että meillä on armolahjoja, mutta emme vain uskalla käyttää niitä. Aloin miettiä, että mitä armolahjoja minulla on. Raamatusta löytyy ainakin kohdista 1.Kor. 12:4-11 ja Room. 12:6-18, että mitä armolahjat oikein ovat. Nämä kohdat löydät alta.
Mietin, että mitä armolahjoja minulla on. Olen saanut tiedon sanoja monta kertaa. Luulen, että minulla on myös rohkaisemisen lahjoja. Esimerkiksi, kun kirjoitan tänne blogiini juttuja, mitä Jumala on tehnyt elämässäni, niin rohkaisen niillä muita, että Jumala kyllä kuulee rukouksemme ja jopa huokauksemmekin. Tästä minulla on esimerkki: Olin lapsenvahtina serkkuni lapselle. Serkkuni toi omenoita ja päärynöitä. Mietin, että enhän voi kuoria niitä sillä minulla ei ole kuorimaveistä. Menin serkkuni lapsen kanssa kaverilleni. Istuimme keittiössä, ja kaverini kertoi minulle, että hänellä …

Teaseri Stereo Love -kirjastani

Tässä on teaseri kirjastani. Kirjassa on viisi lukua: Alkuteksti, luku I, luku II, luku III ja luku IV

Poimittu I luvusta 
Emma ”Hei, arvaapa mitä", kerron Heidille. ”Joskus muutama päivä myöhemmin siitä Ralfin rekisterikilven tuijottamisesta Ralf ajoi autolla parvekkeemme alla olevan parkkialueen kulmaan. Siinä hän pysähtyi, ajoi eteenpäin ja pysähtyi taas. Rekisterinumeron päälle syttyi valo aina hänen pysähtyessään.” ”No jo on outoo”, vastasi Heidi. ” Mä uskon, et Ralf tarkoituksellaan pysäytteli autoaan, näytelläkseen rekisterinumeroaan, koska halus näin kertoa mulle, että näki mun tuijottavan hänen autonsa suuntaan muutama päivä sitten.” ”Vaikuttaa todennäköiseltä”, vastasi Heidi”. ”Mä oon varma siitä.”
Ralf Nyt, kun Emma tietää autoni, aion hyödyntää tätä uudessa suunnitelmassani. Suunnitelmani on mennä huomenna Emman parvekkeen lähelle ja laittaa pitkät valot päälle ja pois, jotta hän tunnistaa minut autoni perusteella. Tunnen Emman luokkakaverin Eetun, joka kertoi minulle, milloin h…