Kaikki järjestyy

Asioilla on tapana järjestyä...


Laitoin pyykit taloyhtiön kuivausrumpuun ja läksin asioille. Kun tulin asioilta niin kone oli jo pyörinyt ja valmis niin sain kuivat vaatteet mukaani ilman odottelua.

Eilen unelmoin lukemisesta poikaystävän vierellä ja sainkin lukuhetken itselleni hänen tehdessä muuta.

Toin olohuoneesta pari pulloa, ja samana aikana poikaystäväni etsi lasipurkkia kärpäsansaksi. Yksi pulloista sopi hyvin siihen hommaan.

Eilen olin etsimässä omaa vara-avainta pappani (isäni) luota yhdessä poikaystäväni kanssa. Minulla oli pieni haisu siitä, mihin isäni olisi laittanut sen. Enää en voi häneltä sitä kysyä, sillä hänen aikansa maan päällä on ohi. Löysin sen kuitenkin onneksi.


Isäni asioiden hoitaminen hänen kuolemansa jälkeen etenee vihdoin, nyt melkein puolen vuoden jälkeen hänen kuolemasta.

Aloin käyttämään uutta vuoden 2023 kalenteriani. Siihen pitää kirjoittaa tavoitteeni tälle vuodelle. Ne tulevat aikalailla olemaan mielenterveys ja fyysisen kunnon kohottamista.

Näin Jumala johdattaa taas minua 
mielenkiintoisesti. Olen Hänen hyvissä käsissään. Ota sinäkin Hänen Sanansa todesta ja luota siihen, että Jumala kyllä kääntää asiat aina parhain päin.


Ps. Vaikka elämässä on pitkiä kärsimyksen hetkiä, Jumala kääntää ne siunaukseksi eikä ne siis kestä ikuisesti, vaikka siltä saattaa tuntua. Hänen käsissään olemme turvassa!



Kommentit

Suositut tekstit