Odotuksista

Mitä odotat elämältä? Odotat kenties itsenäistymistä, pääsyä unelma matkakohteeseesi tai elämäsi rakkautta. Tavoitteesi voivat olla suuria tai pieniä tai sinulla voi olla kumpiakin tavoitteita. Tavoitteiden eteen joutuu yleensä tehdä jotain.

Itsenäistymiseen eli oman kodin saamiseen pitää yleensä säästää rahaa ja tietenkin etsiä asuntoja ja laittaa hakemuksia. Unelmien matkakohteeseen tulee yleensä säästää rahaa.

Mutta entä sitten elämän rakkauden eteen. Täytyykö siihen jotenkin valmistautua? Minusta sen löytymiseen ei voi valmistautua. Se vain tapahtuu, mutta olen sitä mieltä että rakkautta edeltää ihastuminen toista kohtaan. Ei kai se voi vain tapahtua boom tosta noin vain yhtäkkiä, kuten rakkautta ensisilmäyksellä. Tai ehkä se on mahdollista, en tiedä. Voihan sitä miettiä etukäteen, mitä siltä toiselta odottaa, tarkoitan tällä luonteenpiirteitä. Ja niillähän on suuri merkitys siinä, kun miettii haluaako jakaa elämänsä sen henkilön kanssa. Eli onko hän todella elämäsi rakkaus selviää vasta tutustumalla toiseen. Eli dating dating ja palaset voivat loksahtaa paikoilleen.

Uskon, että Jumala antaa meille näitä odotuksia ts. unelmia. On meistä kiinni, lähdemmekö tavoittelemaan niitä. Joskus asiat tapahtuu leikiten, joskus monen mutkan kautta. Ja joskus kasvaessamme unelmat voivat jäädä tai muuttua toisiksi. Tai sitten ne pysyvät ennallaan.

Pyydetään Jumalalta unelmia ja tavoitellaan niitä unelmia, jotka ovat Häneltä lähtöisin. Minä luotan Hänen johdatukseensa. (I put my trust on Him)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Todistus

Kymmenen käskyä: Jumalan puhetta: Näin sinua rakastan

Vaikuttaako Jumala tekemisiimme?