Siirry pääsisältöön

Odotuksista

Mitä odotat elämältä? Odotat kenties itsenäistymistä, pääsyä unelma matkakohteeseesi tai elämäsi rakkautta. Tavoitteesi voivat olla suuria tai pieniä tai sinulla voi olla kumpiakin tavoitteita. Tavoitteiden eteen joutuu yleensä tehdä jotain.

Itsenäistymiseen eli oman kodin saamiseen pitää yleensä säästää rahaa ja tietenkin etsiä asuntoja ja laittaa hakemuksia. Unelmien matkakohteeseen tulee yleensä säästää rahaa.

Mutta entä sitten elämän rakkauden eteen. Täytyykö siihen jotenkin valmistautua? Minusta sen löytymiseen ei voi valmistautua. Se vain tapahtuu, mutta olen sitä mieltä että rakkautta edeltää ihastuminen toista kohtaan. Ei kai se voi vain tapahtua boom tosta noin vain yhtäkkiä, kuten rakkautta ensisilmäyksellä. Tai ehkä se on mahdollista, en tiedä. Voihan sitä miettiä etukäteen, mitä siltä toiselta odottaa, tarkoitan tällä luonteenpiirteitä. Ja niillähän on suuri merkitys siinä, kun miettii haluaako jakaa elämänsä sen henkilön kanssa. Eli onko hän todella elämäsi rakkaus selviää vasta tutustumalla toiseen. Eli dating dating ja palaset voivat loksahtaa paikoilleen.

Uskon, että Jumala antaa meille näitä odotuksia ts. unelmia. On meistä kiinni, lähdemmekö tavoittelemaan niitä. Joskus asiat tapahtuu leikiten, joskus monen mutkan kautta. Ja joskus kasvaessamme unelmat voivat jäädä tai muuttua toisiksi. Tai sitten ne pysyvät ennallaan.

Pyydetään Jumalalta unelmia ja tavoitellaan niitä unelmia, jotka ovat Häneltä lähtöisin. Minä luotan Hänen johdatukseensa. (I put my trust on Him)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevalle aviomiehelleni

Edellytyksiä:
-Olet uskovainen (kun rukoilen niin eiköhän Jumala järjestä, että olet uskossa)
-Arvostat mua. Mäkin lupaan arvostaa sua
-Kun tulee vaikeeta, et oo heti lyömässä hanskoja tiskiin, en mäkään.
-Rakastat mua ja olet kanssani kunnes kuolema meidät erottaa. Mä myös sua ja sama päämäärä.
-Vahvistat mua uskossa ja mä sua.

Ei se mitään vaikka meille tulis erimielisyyksiä. Ei kaikesta voi olla samaa mieltä, mutta eiköhän löydetä joku hyvä ratkaisu tilanteessa kuin tilanteessa.

<3:llä tuleva vaimosi Eveliina

Armolahjoista

Olin eilen 8.7.2018 helluntaiseurakunnassa. Siellä pappi puhui armolahjoista. Hän pisti meidät miettimään sitä, että olemmeko pyytäneet näitä armolahjoja Jumalalta vai että meillä on armolahjoja, mutta emme vain uskalla käyttää niitä. Aloin miettiä, että mitä armolahjoja minulla on. Raamatusta löytyy ainakin kohdista 1.Kor. 12:4-11 ja Room. 12:6-18, että mitä armolahjat oikein ovat. Nämä kohdat löydät alta.
Mietin, että mitä armolahjoja minulla on. Olen saanut tiedon sanoja monta kertaa. Luulen, että minulla on myös rohkaisemisen lahjoja. Esimerkiksi, kun kirjoitan tänne blogiini juttuja, mitä Jumala on tehnyt elämässäni, niin rohkaisen niillä muita, että Jumala kyllä kuulee rukouksemme ja jopa huokauksemmekin. Tästä minulla on esimerkki: Olin lapsenvahtina serkkuni lapselle. Serkkuni toi omenoita ja päärynöitä. Mietin, että enhän voi kuoria niitä sillä minulla ei ole kuorimaveistä. Menin serkkuni lapsen kanssa kaverilleni. Istuimme keittiössä, ja kaverini kertoi minulle, että hänellä …

Teaseri Stereo Love -kirjastani

Tässä on teaseri kirjastani. Kirjassa on viisi lukua: Alkuteksti, luku I, luku II, luku III ja luku IV

Poimittu I luvusta 
Emma ”Hei, arvaapa mitä", kerron Heidille. ”Joskus muutama päivä myöhemmin siitä Ralfin rekisterikilven tuijottamisesta Ralf ajoi autolla parvekkeemme alla olevan parkkialueen kulmaan. Siinä hän pysähtyi, ajoi eteenpäin ja pysähtyi taas. Rekisterinumeron päälle syttyi valo aina hänen pysähtyessään.” ”No jo on outoo”, vastasi Heidi. ” Mä uskon, et Ralf tarkoituksellaan pysäytteli autoaan, näytelläkseen rekisterinumeroaan, koska halus näin kertoa mulle, että näki mun tuijottavan hänen autonsa suuntaan muutama päivä sitten.” ”Vaikuttaa todennäköiseltä”, vastasi Heidi”. ”Mä oon varma siitä.”
Ralf Nyt, kun Emma tietää autoni, aion hyödyntää tätä uudessa suunnitelmassani. Suunnitelmani on mennä huomenna Emman parvekkeen lähelle ja laittaa pitkät valot päälle ja pois, jotta hän tunnistaa minut autoni perusteella. Tunnen Emman luokkakaverin Eetun, joka kertoi minulle, milloin h…