Muiden kommentteja Stereo Love -kirjastani

Olen saanut kivoja kommentteja kirjaani liittyen. Tähän laitan joitain saamiani kommentteja:

"Kirjasi on todella mukaansatempaava."

"Olen lukenut Stereo Lovea n. 120 sivua. Kirja on helppolukuinen ja tarina viihdyttävä."

Satun kommentit hänen luettuaan kirjani loppuun:
"En ole mikään kirjallisuuskriitikko, mutta omana mielipiteenäni voin sanoa, että tarina kiinnosti minua. Luin kirjan melko nopeasti loppuun, mikä mielestäni kertoo siitä, että tarina imi hyvin mukaansa. Jos jotain kritisoitavaa haluaa sanoa, niin tarinaa olisi ehkä voinut vielä vähän tiivistää. Toistoa tuntui olevan melko paljon. Toivottavasti kirjoitat lisää muita tarinoita jatkossa! Hyvää jatkoa. 👍😊" -Satu

"Kirja oli koukuttava, koska aina yhden aukeaman luettuani halusin tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Teksti oli myös selkeää/helposti luettavaa ja kirjoitustyyli sujuva ja kiva."  -Henna

"Kirjasi on koskettava, toi monenlaista ajatusta mieleen ja myös saman kokemista. Luin sen nopeasti, pitää vielä palata kertaamaan."

"Mukava ja ajankohtainen kirja. Selkeää tekstiä, kiva kerronta. Suosittelen nuorille!" -Eija

"Kirjasi oli helppo lukea kun lauseet olivat niin lyhyitä. Olisin toivonut sitä kissa-hiirileikkiä vähemmän :) Aihe piti mielenkiinnon yllä, sitä odotti koko ajan että tapahtuisi jotain positiivista.

Jatka vain kirjoittamista,sinulla on kyllä taipumusta siihen." -Anne


"Kirja on hyvä kuva nykymaailmasta kun kaikki ei meekkään ku "strömsöössä" mutta päättyy onnellisesti. Erilainen rakkaustarina. Mieleen painuvat hahmot ja hassut yksityiskohdat pitävät mielenkiinnon loppuun saakka 😁"
-Essi

"Jännite pysyi loppuun asti. Rakenne oli hyvä. Kyllä se oli mukava kirja. Kirjassa on hyviä kuvauksia nuorista. Pystyi näkemään mielessä minkälainen kukin hahmo on."
-Matti

"Stereo love on helppolukuinen, juoneltaan kiinnostava kirja. Nuorten on varmasti helppo samaistua kirjan koskettavaan tarinaan. Suosittelisin kirjaa nuorille.  ☺️Tykkäsin siitä että kirjassa Emman ja Ralfin molempien näkökulmaa kuvattiin. Tarinaan on varmasti monen nuoren helppo samaistua, koska ihastuksesta kertominen voi olla joskus hyvin vaikeaa. Tykkäsin loppuratkaisusta !☺️" -Helena

"Kiva kirja! Kertoo rakastumisvaiheessa olevien nuorten ajattelusta. Kuinka nuoret tekee tulkintoja pienistäkin asioista, esimerkiksi vaatteiden värien järjestyksestä kuivaushuoneessa." -Juha-Matti

"Loppujen lopuksi koskettava tarina. Emma sentään yritti mennä suoraa tietä. Kirja oli soutaamista ja huopaamista. Se mitä halusi sanoa peitti sen vihjailulla. Mielenkiintoinen tarina. " - Carola


"Hyvä kun teemana kulki mukana masennus. Tärkeä teema siinä. Toi lisää elämän makua. Ihastusteemassa oli piirteitä, jotka tuntuivat uskomattomalta tietämättä sitä onko se tai osa siitä totta. Luin sen nopeammin kuin olin suunnitellut. Oli mukava lukea."
- Mia

"Koukuttava. Ei voinut lopettaa lukemista. Tykkäsin eri kulttuuritaustaisista henkilöistä."
-Sara

"Se oli omalla tavallaan hyvin rohkea kirja. Mä oisin halunnut, että jo kirjan puolivälissä olisi tapahtunut se loppuratkaisu. Kutkuttavaa jännitystä loppuun asti. "
-Saija

"Olen nyt kirjan puolivälissä. Kun olin itse nuori, silloin pojat eivät puhuneet juurikaan ihastuksistaan toisilleen. Toisaalta voi olla että tässä näkyy se kulttuuero sillä Ralf on suomenruotsalainen ja minä en."
-Tapani

"Tykkäsin kirjastasi ja tavastasi kirjoittaa. Hyvin kuvattu. Poika oli törkeä välillä ja syytti tyttöä, vaikka itse oli toiminut väärin."
-Irmeli

"Sain just luettuu Stereo Love- kirjan loppuun 😃 Oli sika hyvä!  😎 Mun mielest hauskaa oli Ralfin vihjailut."
-Nabel

Hennan ottama kuva.

Hennan ottama kuva.



Kommentit

Suositut tekstit