Meininkiä

Tiistaina menin tapaamaan parasta ystävääni Hennaa Omppuun. Kävimme ekaa kertaa syömässä Döner Harjussa. Itse otin Iskenderin lampaalla, joka oli maistuvaa. Suosittelen.




Keskiviikkona kävin mieheni kanssa asioilla. S pankissa menu kauan aikaa jonottaessa. Jonotimme melkein 1,5 h. Huhuh. Sen jälkeen pääsimme asioimaan sinne. Sitten kävimme vielä kirjastossa. Saimme sieltä mukaamme ilmaiset lämpimät juomat; teetä ja kahvia. Kahvia minulle. Sen jälkeen lähdimme käymään äidilläni. Siellä oli mukavaa kuten aina.

Perjantaina tapasin ihanat ex-kurssikaverini. Kävimme Factoryssä syömässä ekaa kertaa ikinä. Oli hyvää ruokaa. Jutustelu oli mukavaa ja asiaa riitti! Pitää nähdä pian uudestaan.






Sunnuntaina kävin poikaystäväni kanssa kävelyllä. Ilma oli kirkas ja raikas. Teki hyvää käydä kävelyllä. Rakkaani, pidän susta kiinni, ja olkoon Jumalan tahto se, että olemme oikeat toisillemme
.😭❤️ Kun koskaan ei voi olla varma, mikä on pysyvää. Elämä on epävarmaa, kuolema on varmaa. Se on elämän laatu. Mutta elämä ei lakkaa edes kuoltuamme, sillä Jumalan luona on yhä tilaa ja paikkoja. Sinne meidän pitää pyrkiä täällä maan päällä eläessämme.




Kommentit

Suositut tekstit