Lomamood

Olen ollut pari viimeistä viikkoa kesätöissä ohjaajana. Tykkään siitä työstä. Yhtenä päivänä töiden jälkeen lähdin juhlistamaan ystäväni syntymäpäivää. Oli mukavaa, kun työpäivän jälkeen saa laittautua ja tavata ystäviä.




Viime torstai oli viimeinen työpäiväni ennen kesälomaa. Loma alkoi autokyydillä Hankoon. Menin sinne parhaan ystäväni Hennan kanssa. Meillä oli mukavaa. Rentouduimme Hangossa torstaista sunnuntaihin. Söimme ulkona useita kertoja ja kävimme jopa Hanko vohvelilla, joka sisältää vohvelin, mansikoita, banaaneja, nutellaa, kermavaahtoa ja vaniljajäätelöä. Ai että kun oli hyvän makuista. Kävimme myös syömässä pitsaa ja pastaa sekä herkullista salaattia.






Pyöräilimme Hankoa ympäri ja vastaan tuli muutamia tuttuja, jotka asuivat lähettyvillämme. Oli mukavaa törmätä heihin. Juttelimme jonkin aikaa, kunnes jatkoimme taas matkaa pyörillämme. Kävimme uimassa, ja sain vihdoinkin heitettyä talviturkin pois. Rantaravintolassa sähköt menivät poikki, mutta sitä ei kestänyt onneksi kauaa, ehkä vain viisi minuuttia ja sitten taas ihmiset saivat tilata ruokia ja rahaa virtasi kassaan.


Pääsin käyttämään sähkögrilliä ensimmäistä kertaa Hangossa. Oli mukavaa olla grillimestari. Hennalle paistoin pihviä hampurilaisten väliin ja itselleni nakkeja hodareihin. Kyllä grillailu onnistiu. Minulla on vielä lomaa jäljellä kolmisen viikkoa, ennen kuin työt alkavat. Aion nauttia tästä ajasta.




Kommentit

Suositut tekstit