Rohkaisun tarpeessa?

Tuntuuko sinusta joskus, että olisi aika luovuttaa? Ajatteletko, että ei tästä mitään tule? Se on ihan luonnollista, inhimillistä, sillä olemme kaikki vain ihmisiä. Liha on heikko, mutta Jeesuksessa olemme vahvoja. Silloin, kun uskomme alkaa loppua, oli kyseessä sitten uralla eteneminen tai jokin asia, jossa yrität kehittyä, niin silloin varsinkin tarvitsemme jotain, mikä valaa meihin uskoa takaisin, että pääsemme tavoitteeseemme, mikä ikinä se onkaan.

Joskus voi olla vaikeita aikoja, ja silloin tarvitsemme muistutuksia siitä, miksi lähteä tavoittelemaan sitä tärkeää asiaa. Itseään voi muistuttaa muun muassa voimabiiseillä ja pyytää ystäviltä rohkaisua. ”Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen; henki tosin on altis, mutta liha on heikko.” Matt. 26:41. Hengellinen puoli meissä eli henki on valmis tekemään sitä, mitä kuuluu, mutta lihallisuus eli maallinen minä, voi helposti sortua tekemään sitä, mikä on kaukana tavoitteestamme.

”Heitä työsi Herran haltuun, niin sinun hankkeesi menestyvät.” Sananlasku 16:3. Kerro suunnitelmasi Jumalalle ja kutsu avuksesi Jeesus. Rukoile ja pyydä Häneltä johdatusta elämääsi ja tavoitteesi saavuttamiseen. Ja jos tiedät, mikä ei ainakaan vie sinua lähemmäs tavoitettasi, niin ennakoi ja vältä sitä. Välillä voi lipsua, mutta tärkeintä on ettet luovuta. You can do this sis or bro.



Kommentit

Suositut tekstit