Siskontyttö yökylässä

Sain poikaystävältäni syntymäpäivälahjaksi peiton ja 2 tyynyä. Muutamme uuteen kämppään, niin lahja oli täydellinen. Viime aikoina kämppäni on ollut suuren sekasorron vallassa, koska muutto lähestyy.



"Pientä" sekasortoa


Viime perjantaina olin töissä päiväkodissa 1-2-vuotiaiden kanssa. Pääsin vaihtamaan heidän vaippojaan, eikä se ollutkaan ihan kamalaa. Aurinko paistoi kauniisti päiväkodin sisälle. (Katso kuva). Samana päivänä lähdin äitini kanssa hakemaan siskontyttöäni luokseni yökylään. Sen hakureissun jälkeen menimme kaupoille hakemaan muun muassa ResQ -kassin ja jotain muuta.

 




Saavuttuamme luokseni, äiti avasi saamansa ResQ-kassin ja antoi meille herkkupullia. Nam nam. Siellä oli Dallas – ja Texaspullia. Myöhemmin minä ja siskontyttöni aloimme katsoa Black Adam -leffaa. Se oli kyllä mielenkiintoinen ja ihan hauska leffa.

 

Seuraavana päivänä menimme shoppailemaan ja kahvilaan. Siskontyttöni kävi ensimmäistä kertaa Normal -kaupassa ja löysi sieltä jotain kosmetiikkaa suklaiden kera. Sain postista hienon kännykänkuoren. Illemmalla pelasimme kuuluisaa China handiä.

Kävellen matkalla kaupoille.








 

Oli ihanaa, kun siskontyttöni tuli käymään <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit