Siirry pääsisältöön

Mielenkiintoista luettavaa

Ennen kuin suuntasin Helsinkiin, josta Ruotsinlaiva lähtee, kävin äkkiä ostamassa jonkin ruotsinkielisen lehden. Päädyin ostamaan Femina lehden (Nr. 1 2018). 

Siinä on mielenkiintoinen aihe mielenterveydestä. Päädyn varaamaan kirjastosta siinä jutussa mainitun kirjan: Therése Lindgrenin Ibland mår jag inte så bra. Olen aika alkuvaiheessa kyseisessä kirjassa, mutta tähän asti se on ollut todella hyvä. (nyt olen sivulla 40 ja kirjassa on siis n. 160 sivua) Kirja on siis ruotsiksi. Pelkäsin, että kun kirja saapuu, minulla ei olisi enää inspistä lukea sitä, koska olen taas Suomessa. Mutta niin ei onneksi käynyt ja kirja on todella mielenkiintoinen ja hyvä. Mukaansatempaava!
Tässä kuvia Ruotsin matkalta: 

Kommentit

 1. On varmaan mielenkiintosta lukea eri kielellä kirjaa, varmasti kielitaito paranee siinä! Ja oli tosi hauskaa tuolla Ruotsin risteilyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Oon oppinu lisää ruotsinkielisii sanoja :D ja oli ihan huippuu siel :) ihana reissu! <3

   Poista
 2. Hyvä Eveliina jatka samaan malliin. Ruotsin kielen taitosi kehittyy.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevalle aviomiehelleni

Edellytyksiä:
-Olet uskovainen (kun rukoilen niin eiköhän Jumala järjestä, että olet uskossa)
-Arvostat mua. Mäkin lupaan arvostaa sua
-Kun tulee vaikeeta, et oo heti lyömässä hanskoja tiskiin, en mäkään.
-Rakastat mua ja olet kanssani kunnes kuolema meidät erottaa. Mä myös sua ja sama päämäärä.
-Vahvistat mua uskossa ja mä sua.

Ei se mitään vaikka meille tulis erimielisyyksiä. Ei kaikesta voi olla samaa mieltä, mutta eiköhän löydetä joku hyvä ratkaisu tilanteessa kuin tilanteessa.

<3:llä tuleva vaimosi Eveliina

Armolahjoista

Olin eilen 8.7.2018 helluntaiseurakunnassa. Siellä pappi puhui armolahjoista. Hän pisti meidät miettimään sitä, että olemmeko pyytäneet näitä armolahjoja Jumalalta vai että meillä on armolahjoja, mutta emme vain uskalla käyttää niitä. Aloin miettiä, että mitä armolahjoja minulla on. Raamatusta löytyy ainakin kohdista 1.Kor. 12:4-11 ja Room. 12:6-18, että mitä armolahjat oikein ovat. Nämä kohdat löydät alta.
Mietin, että mitä armolahjoja minulla on. Olen saanut tiedon sanoja monta kertaa. Luulen, että minulla on myös rohkaisemisen lahjoja. Esimerkiksi, kun kirjoitan tänne blogiini juttuja, mitä Jumala on tehnyt elämässäni, niin rohkaisen niillä muita, että Jumala kyllä kuulee rukouksemme ja jopa huokauksemmekin. Tästä minulla on esimerkki: Olin lapsenvahtina serkkuni lapselle. Serkkuni toi omenoita ja päärynöitä. Mietin, että enhän voi kuoria niitä sillä minulla ei ole kuorimaveistä. Menin serkkuni lapsen kanssa kaverilleni. Istuimme keittiössä, ja kaverini kertoi minulle, että hänellä …

Teaseri Stereo Love -kirjastani

Tässä on teaseri kirjastani. Kirjassa on viisi lukua: Alkuteksti, luku I, luku II, luku III ja luku IV

Poimittu I luvusta 
Emma ”Hei, arvaapa mitä", kerron Heidille. ”Joskus muutama päivä myöhemmin siitä Ralfin rekisterikilven tuijottamisesta Ralf ajoi autolla parvekkeemme alla olevan parkkialueen kulmaan. Siinä hän pysähtyi, ajoi eteenpäin ja pysähtyi taas. Rekisterinumeron päälle syttyi valo aina hänen pysähtyessään.” ”No jo on outoo”, vastasi Heidi. ” Mä uskon, et Ralf tarkoituksellaan pysäytteli autoaan, näytelläkseen rekisterinumeroaan, koska halus näin kertoa mulle, että näki mun tuijottavan hänen autonsa suuntaan muutama päivä sitten.” ”Vaikuttaa todennäköiseltä”, vastasi Heidi”. ”Mä oon varma siitä.”
Ralf Nyt, kun Emma tietää autoni, aion hyödyntää tätä uudessa suunnitelmassani. Suunnitelmani on mennä huomenna Emman parvekkeen lähelle ja laittaa pitkät valot päälle ja pois, jotta hän tunnistaa minut autoni perusteella. Tunnen Emman luokkakaverin Eetun, joka kertoi minulle, milloin h…