Siirry pääsisältöön

Onko kristinusko se ainoa oikea uskonto?

(Buddhalainen oli laittanut sähköpostia, jossa kritisoi islamilaisia buddhalaisten tappamisesta. Islamin uskon sanoma: on vain yksi Jumala. Profeetta Muhamed on hänen sanansaattaja. Koraanissa sanotaan että jos tappaa ihmisen, se on sama kuin tappaisi koko ihmiskunnan. Samoin jos pelastat ihmisen, on se kuin olisit pelastanut koko ihmiskunnan. Joten tappaminen on suuri synti islamissa. )

Q: Onko kristinusko se ainoa oikea uskonto?
A: Ihmisellä on sisäinen kaipuu löytää luoja, se mikä on tämän kaiken takana tai elämäntarkoitus. Kristinuskossa Raamatun sana on se, joka synnyttää uskon. Raamatun sana synnyttää uskon sekä luettuna että kuultuna.
Buddhalaisilla on patsas, jota he pitävät jumalanaan. Raamatussa on sanottu näin patsaista ja muista epäjumalista.
2. Moos. 20:3-4.:
3. Sinulla ei saa olla muita jumalia.
4. "Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla.
Ja Ap.t. 17:16-34

On vaikea sanoa, onko kristinusko se ainoa oikea uskonto(vai onko niitä muitakin yhtä lailla oikeita). Pohdin tätä kysymystä papin kanssa ja päädyimme siihen tulokseen ettei voi antaa vastausta suoraan apteekin hyllyltä.

Koen oikeaksi uskontoni. Vaikka en aina tunne Jumalan läsnäoloa uskon siitä huolimatta Häneen. Usko pitää kokea itse, ei se ole uskoa jos vain sanoo uskovansa, mutta ei koe sitä sydämessään todeksi.
Minusta tuntuu, että olen tässä uskonnossa lähellä Jumalaa niin en aio harkita uskonnon vaihtamista.
Jumala näyttäköön, onko uskontiemme oikea.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevalle aviomiehelleni

Edellytyksiä:
-Olet uskovainen (kun rukoilen niin eiköhän Jumala järjestä, että olet uskossa)
-Arvostat mua. Mäkin lupaan arvostaa sua
-Kun tulee vaikeeta, et oo heti lyömässä hanskoja tiskiin, en mäkään.
-Rakastat mua ja olet kanssani kunnes kuolema meidät erottaa. Mä myös sua ja sama päämäärä.
-Vahvistat mua uskossa ja mä sua.

Ei se mitään vaikka meille tulis erimielisyyksiä. Ei kaikesta voi olla samaa mieltä, mutta eiköhän löydetä joku hyvä ratkaisu tilanteessa kuin tilanteessa.

<3:llä tuleva vaimosi Eveliina

Armolahjoista

Olin eilen 8.7.2018 helluntaiseurakunnassa. Siellä pappi puhui armolahjoista. Hän pisti meidät miettimään sitä, että olemmeko pyytäneet näitä armolahjoja Jumalalta vai että meillä on armolahjoja, mutta emme vain uskalla käyttää niitä. Aloin miettiä, että mitä armolahjoja minulla on. Raamatusta löytyy ainakin kohdista 1.Kor. 12:4-11 ja Room. 12:6-18, että mitä armolahjat oikein ovat. Nämä kohdat löydät alta.
Mietin, että mitä armolahjoja minulla on. Olen saanut tiedon sanoja monta kertaa. Luulen, että minulla on myös rohkaisemisen lahjoja. Esimerkiksi, kun kirjoitan tänne blogiini juttuja, mitä Jumala on tehnyt elämässäni, niin rohkaisen niillä muita, että Jumala kyllä kuulee rukouksemme ja jopa huokauksemmekin. Tästä minulla on esimerkki: Olin lapsenvahtina serkkuni lapselle. Serkkuni toi omenoita ja päärynöitä. Mietin, että enhän voi kuoria niitä sillä minulla ei ole kuorimaveistä. Menin serkkuni lapsen kanssa kaverilleni. Istuimme keittiössä, ja kaverini kertoi minulle, että hänellä …

Teaseri Stereo Love -kirjastani

Tässä on teaseri kirjastani. Kirjassa on viisi lukua: Alkuteksti, luku I, luku II, luku III ja luku IV

Poimittu I luvusta 
Emma ”Hei, arvaapa mitä", kerron Heidille. ”Joskus muutama päivä myöhemmin siitä Ralfin rekisterikilven tuijottamisesta Ralf ajoi autolla parvekkeemme alla olevan parkkialueen kulmaan. Siinä hän pysähtyi, ajoi eteenpäin ja pysähtyi taas. Rekisterinumeron päälle syttyi valo aina hänen pysähtyessään.” ”No jo on outoo”, vastasi Heidi. ” Mä uskon, et Ralf tarkoituksellaan pysäytteli autoaan, näytelläkseen rekisterinumeroaan, koska halus näin kertoa mulle, että näki mun tuijottavan hänen autonsa suuntaan muutama päivä sitten.” ”Vaikuttaa todennäköiseltä”, vastasi Heidi”. ”Mä oon varma siitä.”
Ralf Nyt, kun Emma tietää autoni, aion hyödyntää tätä uudessa suunnitelmassani. Suunnitelmani on mennä huomenna Emman parvekkeen lähelle ja laittaa pitkät valot päälle ja pois, jotta hän tunnistaa minut autoni perusteella. Tunnen Emman luokkakaverin Eetun, joka kertoi minulle, milloin h…