Onko kristinusko se ainoa oikea uskonto?

(Buddhalainen oli laittanut sähköpostia, jossa kritisoi islamilaisia buddhalaisten tappamisesta. Islamin uskon sanoma: on vain yksi Jumala. Profeetta Muhamed on hänen sanansaattaja. Koraanissa sanotaan että jos tappaa ihmisen, se on sama kuin tappaisi koko ihmiskunnan. Samoin jos pelastat ihmisen, on se kuin olisit pelastanut koko ihmiskunnan. Joten tappaminen on suuri synti islamissa. )

Q: Onko kristinusko se ainoa oikea uskonto?
A: Ihmisellä on sisäinen kaipuu löytää luoja, se mikä on tämän kaiken takana tai elämäntarkoitus. Kristinuskossa Raamatun sana on se, joka synnyttää uskon. Raamatun sana synnyttää uskon sekä luettuna että kuultuna.
Buddhalaisilla on patsas, jota he pitävät jumalanaan. Raamatussa on sanottu näin patsaista ja muista epäjumalista.
2. Moos. 20:3-4.:
3. Sinulla ei saa olla muita jumalia.
4. "Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla.
Ja Ap.t. 17:16-34

On vaikea sanoa, onko kristinusko se ainoa oikea uskonto(vai onko niitä muitakin yhtä lailla oikeita). Pohdin tätä kysymystä papin kanssa ja päädyimme siihen tulokseen ettei voi antaa vastausta suoraan apteekin hyllyltä.

Koen oikeaksi uskontoni. Vaikka en aina tunne Jumalan läsnäoloa uskon siitä huolimatta Häneen. Usko pitää kokea itse, ei se ole uskoa jos vain sanoo uskovansa, mutta ei koe sitä sydämessään todeksi.
Minusta tuntuu, että olen tässä uskonnossa lähellä Jumalaa niin en aio harkita uskonnon vaihtamista.
Jumala näyttäköön, onko uskontiemme oikea.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Todistus

Kymmenen käskyä: Jumalan puhetta: Näin sinua rakastan

Vaikuttaako Jumala tekemisiimme?