Niin parhautta

Muutama päivä sitten kävin salilla, kun ulkona satoi vettä. Bussipysäkillä ollessani sinne tuli joku rouva, joka seisoi tyytyväisenä sontsan alla. Uskalsin kysyä häneltä sateen yltyessä, pääsisinkö sinne hänen seurakseen. Ei aikaakaan, kun seisoin jo siellä hänen kanssa me molemmat tyytyväisinä sateen suojassa. Juttelimme siinä jotain ja puhe kävi jo Hangossakin, mutta sitten bussi tuli. Rouva jäi ennen minua bussista ja me vilkutimme hyvästeiksi.  

Huomaan eron siinä, että kun juoksen, niin pysyn hoikempana verrattuna reippaaseen kävelyyn. Onhan juokseminen tehokkaampaa. Niinpä taidankin jatkaa juoksemista. Mulla oli sellainen pieni kokeilu tässä muiden lajien parissa, mutta mikään ei voita juoksemista. 

Oon työstänyt erästä projektia tässä ja se edistyy. Asiasta kukkaruukkuun(ko), luen tällä hetkellä monta mielenkiintoista kirjaa muun muassa Raamattua, tietokirjaa ja erästä romaania. Ne liittyvät tähän projektiini. *vink vink* 


Nyt olen möksällä poikaystäväni, hänen veljensä ja hänen avovaimonsa sekä poikaystäväni isovanhempien kanssa. On niin mukavaa. Tulen kertomaan tästä vielä lisää. Lopuksi kaunis kukkakuva kotiseudultani. 



 

Kommentit

Suositut tekstit