Mökkireissu

Lähdin maanantaiaamuna mieheni kanssa kohti Helsinkiä, jotta matkamme Lahteen voisi alkaa. Aamu ei mennyt ihan suunnitelman mukaan, sillä myöhästyimme bussista. Se oli minuutista tai paljon vähemmästä kiinni. Kuitenkin ehdimme Lahden junaan. Lahdesta matkamme jatkui kohti Etelä-Savoa. 

Olin pakannut mukaani kaksi hyvää kirjaa. Niitä ja varsinkin toista niistä tuli luettua paljon. Tutkimusmatkani erilaisiin tietoteksteihin on ollut antoisaa ja Jumala on näyttänyt minulle, että menen oikeaan suuntaan tutkimusteni suhteen. Ilman tätä mökkireissua en olisi osannut kääntää suuntaani tähän suuntaan, joten reissu oli hyvä lisäys tietenkin myös rentoutumisen kannalta. 


Yksi päivä tässä mieleeni tuli ajatus jonkun odottamisesta äkkiä keskustelun ohjautuessa sinne... Mieheni odotus kesti paljon vähemmän kuin yhdeksän kuukautta, nimittäin alle viisi minuuttia. Mieheni oli tulossa peräjälkeeni muistaakseni ollessamme saunaa lämmittämässä. Piilouduin pusikkoon, josta näin kultani tulevan vauhdilla saamaan minut kiinni, kun hän raukka luuli minun olleen jo kaukana. Minä pysäytin hänet sitten. Voi ihana mieheni. Eräänä toisena päivänä kävi toisinpäin, kun luulin mieheni liidelleen jo kaukana, mutta se olikin jäynä. Haha peibäktaim (payback time). 


Kävin uimassa järvessä muutamia kertoja mökkilomallamme. Pesin hiukseni järvivedessä. Yhtenä iltana en rohjennut uida vaan ainoastaan kastauduin veteen pestäkseni itsestäni pois kaiken saippuan. 

Teimme torstaina päiväretken Savonlinnaan. Kun mieheni veli ja hänen avovaimonsa menivät Olavinlinnaan kiertelemään, me kiertelimme kaupungilla. Kaupunki oli kesäinen ja siellä täällä näkyi palmupuita kuin olisi ollut etelässä. Söin herkullisen oreojäätelön ja mansikkalörtsyn. Ensiksi sain vääränsisällöllisen lörtsyn, mutta sitten siitä kerrottuani tilalle tuli oikea. Hyvää asiakaspalvelua. Virheitä voi sattua kelle tahansa.  





Perjantaina mulle näytettiin peukkuja, kun kuulin lupaavia, mitä työkuvioihini voisi tulla, mutta saas nähdä. Se selviää parin viikon kuluessa. Odotan innoissani! Tulee mitä on tullakseen. Kahvia tuli juotua ihan olan takaa ja petankkia pelattua. Pelasimme reissulla lautapelejä, mikä oli mukavaa ilmojen ollessa aika lailla sateiset. 


Mökkireissulla olimme minä, mieheni, mieheni veli ja hänen avovaimonsa. Oli mukavaa mökkeillä yhdessä <3 Irtiotto arjesta teki hyvää. Kyllä mietin arkielämän juttuja mökilläkin, mutta ihme kyllä en kauheasti niistä stressatakseni.  






Kommentit

Suositut tekstit