Pitsaa ja podcastejä

Viime viikko kului mieheni syntymäpäivää juhlistaessa. Tarjosin hänelle herkkujuoman ja pitsan. Tilasin pitsan myös itselleni. 

Oon lueskellut paljon kirjallisuutta. Osittain olen väsynyt lukemaan eri kirjallisuutta uusinta kirjaani varten, mutta se ei tarkoita sitä, että jättäisin tutkimusmatkani kesken. Pidän vain vähän taukoa. Olen lukenut myös kevyempää kirjallisuutta, kuten Kate Mortonin Takaisin kotiin –kirjaa, joka on todella mielenkiintoinen! Ai että! 
 
Päädyin eilen siihen tulokseen, että pidän sometaukoa. Jotenkin alkoi ahdistaa tuo sometus ja siksi poistinkin tilini väliaikaisesti. Tänään on day one ja hyvältä tuntuu. En ole kaivannut Instagramiin ainakaan vielä tänään. Haha, hyvä se on tänään sanoa. 


Kävin hoitamassa pankkiasioita tänään. Pyörän selässä matkalla hoitamaan niitä, kuuntelin Kujalla –podcastia. Se on todella mielenkiintoinen ja siinä puhutaan hyvää asiaa kristillisestä näkökulmasta. Toinen hyvä kuuntelemani podcast on Mukillinen motivaatiota. Suosittelen kuuntelemaan. Kujalla –podcast löytyy YouTubesta ja Mukillinen motivaatiota ainakin Spotifyista. 


Mitä podcastejä sä oot kuunnellut?


 

 

Kommentit

Suositut tekstit