Ihmeellisyyksiä

Viimeisenä mökkireissun päivänä näin kauniin perhosen. Se vain taivutti päätään minua katsellen. Olin silleen et ahaa, se haluaa viestittää mulle jotain. “Pystyt mihin vain. Pääset vaikka miten korkealle tahansa.” Sitten aloin kuvaamaan siitä videota, minkä jälkeen se lähti lentoon. Voi mikä kaunis perhonen! 

Samana päivänä olin niinkin kaukana kuin Etelä-Savossa ja sitten koti-Espoossa. Tämän reissun jälkeen ei mennyt kauaakaan kun lähdin pyörällä kuntosalille. Puoliväliä matkasta alkoi satamaan hirveästi ja kastuin pahasti. Pohdin, kehtaako sitä mennä salille litimärkänä. No kehtasin ja peitin kastumiseni minusta aika hyvällä suorituksella. Mustista housuista ei näkynyt mitään kosteutta toisin kuin t-paidasta varsinkin selästä. No mutta mission complete. 


Jotta tuloni pysyisivät menojeni perässä, haalin itselleni keikkatöitä vähän tarpeen mukaan. Yleensä niitä on ollut tarpeeksi, mutta nyt heinäkuussa on ollut niukkaa. Onneksi sain haalittua eilen tämän päivän työvuoron ja tänään huomisen. Pääsen taas työskentelemään nuorten kanssa, mistä pidän. Jumala pitää huolen omistaan! <3 




Kommentit

Suositut tekstit