Arjessa selviytyminen

Töiden jälkeen kävin kaupan kautta ennen kuin astelin bussille päin Iso Omenan laiturille. Oli rankka duunipäivä, mutta silti mukava, haastava. Menin kotia kohti sellaisella dösällä, joka jää mieluiseen kohtaan. Sieltä on kiva käppäillä kotiin. Aurinko oli jo alkanut laskea, kuten tästä kuvasta näkyy. 



Tässä tän viikon aikana oon huomannut, kuinka energiaa on mukavasti vielä työpäivän jälkeen. Työnteko on kuntouttavaa sopivassa määrin! Itsellänihän on ollut joskus työuupumus. Mutta siitä oon noussut ylös, kiitos Jumalalle! Oon jaksanut siistiä sekaisin olevan keittiön ja lukenut paljon kirjallisuutta. Välillä on ollut kuormittava olo, mutta yks lisäravinne on helpottanut oloa. Se on henkiseen ja fyysiseen rasitukseen tarkoitettu. Ostin omani Life-myymälästä. 


Kävin yhdessä työhaastattelussa, minkä jälkeen menin salille. Siellä tuli tehtyä hyvä treeni. Salilla ollessani kerroin erään parannusehdotukseni STAFFille liittyen yhteen asiaan. Mukavaa, että minua kuultiin. Yleensä juoksumattotreenin loputtua otan kuvan suorituksestani. Tässä kuva.  


Jaksoin juosta 4:33 km tuossa ajassa 36:36min. 

Tänään heräsin vasta klo 13 aikoihin, mutta olinkin valvonut viime yönä kait klo 2 asti. Sitten laitoin pesukoneen päälle, jonka jälkeen lusikoin jugurttia myslin kera. Mieheni meni ulos ottamaan aurinkoa. Menin hänen seurakseen myöhemmin. Kun olimme istuneet auringon alla riittävän kauan, lähdin pyöräillen kauppaan ja mieheni potkulaudallaan kotiin.  


Kotona luin kirjallisuutta. Ihanaa, kun jaksoin lukea! Mulla oli tänään jo lievää ahdistusta siitä, et mitä jos en saisi luettua kirjoja päästäkseni niissä eteenpäin. Pelko oli turhaa – ainakin tän päivän osalta. 


Tää viikonloppu menee rauhallisissa merkeissä. Miehelläni on syntymäpäivä ensi viikolla. Pitää keksiä jotain kivaa hälle :) Tänään jaksoin hieroa miestäni jopa 20 min. Uusi ennätys, kuten mieheni sanoi! Yleensä en jaksa 5 min enempää. Että jotain kuntoutusta tässäkin tapahtunut työn ansiosta? Selvästikin! Ja jopa Isac Elliotin 20 min -biisin nimellä oli minulle jotain sanottavaa. Nimittäin se 20 min oli enne siitä, että tulisin joku päivä jaksamaan hieroa jopa sen 20 min! Wau. #noeikainytsentään.


Käyttämäni hyväntuoksuinen hierontaöljy.




Tässä vielä yks lempibiisini: Bebe Rexha - Satellite (live)

Kommentit

Suositut tekstit