Kesäterveiset

Pari päivää sitten menin hoitamaan isäni perukirjoitusta. Sen jälkeen menin käymään äidilläni. Hankin salaattiainekset ja kanaa kaupasta pitkän pähkäilyn jälkeen, mitä myyjäkin varmaan jo ihmetteli. Äitini luona sitten valmistin salaattia ja nuudelia.  Hyvänä työnjakona äiti paistoi kanaa.

Samana päivänä myöhemmin kävin äitini kanssa hakemassa pikkuveljeni auton kyytiin. Teimme kauppareissun ja rakas äitini tarjosi jäätelöt. Söimme ne istumalla kaupan lähellä sijaitsevalla kivimuurilla. Suunnittelimme menevämme tällä kokoonpanolla myös Salon mökille. Olin siitä innoissani! 
 
Illemmalla saapuessani kotiin, kultani oli vielä siellä, vaikka hänen piti olla jo lähtenyt Poriin. Oli kuitenkin ihanaa, kun näimme vielä, niin ehdimme pussailla vielä hyvästeiksi. 
 
Seuraavana päivänä pakkasin tavaroita mökille ja siivoilin hyvällä mielelle. Editoin myös blogitekstiäni paremmaksi ja tein siitä mainostekstin Instaan. Olin tyytyväinen, kun sain tehtyä näitä mieleisiäni asioita. 

 
Koska kultani oli poissa, sain soittaa hänen mielestään huonoa musiikkia volyymit täysillä. Haha no ei nyt ihan. Mutta ymmärrätte kyllä, mitä tarkoitan. 
 
Matkalla kohti Saloa luin auton takapenkillä paria kirjaa. Perillä kävimme kaupassa. Ostin maukkaita pensasmustikoita puolisen litraa. Nami. Mulla on tapana kotona syödä mustikoita murojen kanssa ja tapa sai jatkua möksälläkin.  

 

Kyllä ilmat hellivät meitä. Lämpöä riitti ja terassilla istuimme varjoa tuovan aurinkovarjon suojissa. Bruno-koira se ei malttanut pysähtyä hetkeksikään. Se vain pyöritti isoa kiveä ja haukkui sitä pyörittäessään ja toi meille vähän väliä palloa heitettäväksi. 

 

Pääajatukseni, että oli kyllä mukavaa ottaa iisisti. Sain kyllä mökilläkin aikaseksi, mikä oli hyvä, sillä aikaansaaminenhan on mun se juttu. Nimittäin sain luettua kahta kirjaa. Rakastan lukemista ja se ymmärryksen ilo asiakokonaisuuksista sekä aivojen toiminnasta kertovasta kirjasta lukiessani omien aivojen toiminnasta on huippua! 

 

Kotona kävin vielä saunassa SPA-musiikki taustalla. I ha naa! Kiitos Jumalalle tästä kesästä ja näistä paristakin päivästä koko merkillisen ja päällisin puolin mahtavan elämäni päivistä! <3 






Kommentit

Suositut tekstit