Tehdäänkö sanaton sopimus?

Viimeisin työhaastatteluni meni hyvin. Antaisin sille 4/5 tähteä omalle osuudelleni. Haastattelijat, joita oli kolme, olivat hyvin mukavia. Haastattelu sujui mutkattomasti. Ennen tätä haastattelua viime viikolla osuuteni oli 3/5 tähteä. Kiva, että tasoni parani tänään edes omasta mielestäni. Kuka sen minua paremmin tietää? Tottakai Jumala.

Haastattelun jälkeen kävin Kampissa ostamassa herkkuja läksiäisteni kunniaksi vastaanottokeskukseen. Näin ohimennen joitain työkavereitani. Toivottavasti herkkuja jää myös huomiselle, kun on enemmän porukkaa paikalla.

Kävin itsekseni smoothiella Jungle Juice Barissa, koska haastattelu meni hyvin. Sain kuulla ystäväni äidiltä erään työhön liittyvän asian, joka liittyy minun tämänpäiväiseen työhaastatteluun. Johdatustako?

Mä oon rukoillu Jumalalta, että saisin viisautta työhaastatteluihin ja tulisin valituksi. Jos se on sanaton sopimus, että vain ajattelen ja Jumala saa ajatukseni tietoon, niin sitten se on niin. Tehdään sanaton sopimus hyvä Jumalani, että saisin jonkun näistä kolmesta viimeisestä hakemastani työpaikasta.


Boostattu Flamingo.


Kommentit

Suositut tekstit