Paras juttu

Viime lauantaina menin käymään itsekseni asioilla. Rakkaani oli vielä reissun päällä silloin. Illemmalla pakkasin kamppeeni ja läksin rannalle, mutta tietenkin ensin rasvasin itseni aurinkorasvalla. Käytän 30 kerrointa.

Rannalla otin iisisti. Makoilin kuunnellen musaa ja samalla luin kirjaa. Se oli rentouttavaa. Mulle on tärkeää saada luettua päivittäin. Tärkeisiin asioihin kuuluu myös kahvin juonti. Mun täytyy saada vähintään yks kupillinen sitä päivässä. Nää on sellaset aineelliset tärkeät asiat.

Kultani tuli sunnuntaina takaisin kotiin. Lähdin häntä vastaan Kamppiin. Ennen sitä kävin asioilla. Oli kiva saada aikaiseksi hänen poissaollessaan makkarin lamppuasian selvittäminen: sen lamput olivat palaneet, vaikka olivat ennen muuttoa toimintakunnossa ja ihmettelimme missä mättää. Valaisimen asennus ja lamppujen kunnon tarkistaminen, kun ovat tavallista hankalampaa niin se oli jäänyt keskeneräiseksi.

Kampissa kävin istumassa kahvilassa. Siellä siemailin kahvia ja of course sometin. Pyysin paria ventovirasta katsomaan tavaroitani käydessäni tilaamassa jotain pientä syömistä lisää. Oli noloa vaivata muita.

Kumpi oli mielestäni parempi juttu: mieheni kotiinpaluu vai aineellinen lahja? Kotona mies ojensi minulle ihanan korurasian, jonka sisällä oli nätit sydänkorvakorut. Mikä ihana lahja! <3 Olipa ihanaa saada mies takaisin kotiin! Sen lisäksi korvikset kruunasivat mieheni kotiinpaluun odotuksen. Oma aika oli ihan mukavaa, mutta ihanaa jakaa elämäni kultani kanssa!



Kommentit

Suositut tekstit