Juhannus Hangossa

Lähdin kohti Hankoa yhdessä parhaimman ystäväni Hennan kanssa. Kävimme syömässä Karjaan ABCllä tapamme mukaan. Autossa puhuimme, että tiedänkö mitä uutta Hankoon on tullut. Kysyin vitsinä, ai uusi liikennemerkki. Henna nauroi ja kertoi sitten faktat.


Hankoon saapuessamme kävimme laittamassa vaatteitamme jo järjestykseen ja tavaroita paikoilleen.

Kaupassa ollessamme nainen tuli tolpan takaa joten huomautin Hennalle että varoo kärryjen kanssa. "Hyvä että on tuollainen tarkkailija. "Vastasin nauraen, että kyllä sitä varten olin tässä."

Jotkut kauniisiin mekkoihin pukeutuneet naiset tulivat meitä vastaan. Yksi heistä kehui oranssin asuni väriä. "I like the colour of your outfit." Itse kiitin häntä ja kehuin heidän asuaan, joten hän vuorostaan kiitti minya.

Lauantaina menimme rantsulle hyvin varustein: lehtien ja kokisten kera. Seuraamme liittyi Anu, entinen luokkakaverini, joka oli sopivasti juhannusta viettämässä Hangossa. Se oli mukavaa!

Kävimme vielä rafloissa, joissa mukavia ihmisiä jutteli kanssamme. He aivan tuiki tuntemattomia meille.

Lähdön hetkellä meille tuli Hennan kanssa riita, joka puhdisti ilmaa. Ja sitten tuli rankkasade symbolisesti, mikä loppui ja raikasti ulkoilmaa.

Kun vähän seikkailee, on ihana tulla takaisin kotiin. Näin sanoo Jaana Pelkonen Gloria lehdessä nro 05-2023. Kyllä se on näin. Ja kotiin oli ihana palata mieheni luokse suoraan ruokapöydän ääreen syömään hänen tekemäänsä jäätelökakkua. Nam nam.


 








Kommentit

Suositut tekstit