Arkea ja huvea sopivassa suhteessa

Tässä vähän tän viikon kuulumisia. Oli mukavaa aloittaa maanantai työskentelemällä vastaanottokeskuksessa. Siellä on niin hyvä yhteishenki! 

Sitten tiistaina mulla oli lyhyt työhaastattelu. Heräsin minuutin ennen etähaastattelua. Olin jotenkin unohtunut sänkyyn, enkä noteerannut tuntia aikaisemmin soinutta herätystä. Vähänkö tuli kiire. Laitoin nopeasti vaatetta ylle ja harjasin hiukset ja yritin avata linkkiä muutaman kerran siinä onnistumatta. Olin myös minuutin myöhässä. 

Oli vähän sateinen keli, joten lähdin salille juoksemaan juoksumatolla. Muuten olisin juossut ulkona. Mikäs sen parempaa kuin urheilu ulkona lämpimässä ja auringon valossa. Näin salilla sattumoisin erään työkaverini vastaanottokeskuksesta.



Kävin myös töissä eskarissa. Lapset siellä olivat mukavia ja hauskoja. Tutustuin siellä erääseen naiseen, joka oli mukava työkaveri muiden työkavereiden lisäksi. Myöhemmin illalla oli vuorossa leffaan meno Hennan ja Sagalin kanssa. He ovat lapsuuden ystäviäni. Kävimme katsomassa Fast & Furious X:n. Hurjaa, että sitä leffaa on tullut jo 10 osaa. Siis what? Mut anyway, hyvä leffa ja tosi hyvä seura. Samassa salissa oli myös toinen työkaverini vastaanottokeskuksesta. Mikä hauska kohtaaminen olikaan!





Helatorstaina kävin juoksulenkillä ja luin kirjoja: Romaania ja kahta tietokirjaa. Arkipäivien loppuna eli perjantaina mulla oli töitä vastaanottokeskuksessa. Työt menivät vauhdilla. Oli aika rauhallinen ja hyvä työtahti, sillä asiakkaita virtasi hyvään tahtiin. Töiden jälkeen matka kohti Helsinkiä alkoi. Metrossa meitä vastapäätä istui pari hauskaa miestä. Ärsyttävää, kun korvat menivät siellä lukkoon, josta mainitsin samasta ongelmasta kärsineille tytöille, jotka nyökkäsivät vastaukseksi.

Kampista lähdimme Onnibussilla kohti Poria mieheni veljen ja hänen kumppaninsa luokse. Täällä olen nyt kirjoittamassa tätä tekstiä. Heidän kämppänsä on kivan kotoisa ja vierashuone mukava. Siellä kaikki oli ihanastuímeitä varten valmiina pyyhkeitä myöten. Ne olivat hienosti aseteltu sängyn päälle. (Harmi kun en ottanut siitä kuvaa.) Täällä sitä nyt ollaan poissa arjen kiireistä. Mä kirjotan tästä vielä enemmän toisessa blogitekstissä.


Mukavaa viikonloppua sullekin xoxo


Kommentit

Suositut tekstit