Nenäsuudelmia ja hyviä diilejä

Mitä mukavaa tässä lähiaikoina onkaan tapahtunut minulle? Minkä hyvän diilin tein mieheni kanssa? (Kröhöm minun kannaltani hyvän). Miten olen nyt viime aikoina pitänyt huolta hyvinvoinnistani?

Viime perjantaina kävin ostamassa herkkuja kaupasta. Herkuttelen välillä muutaman kerran viikossa, sillä se tuntuu hyvältä ja ei ole ainakaan yliampumista. Näin minusta tuntuu, että syöminen on hallinnassani, kun olen tämän verran kurinalainen.

 



Viikonloppuna mieheni kysyi minulta, tiskaanko paistinpannun ruuanlaittoa varten niin hän tekee ruuan alusta loppuun asti. Sanoin, että onpa hyvä diili, johon mieheni tokaisi, että niin minun kannaltani. Ihana mieheni. Nenäsuudelmia sateli hahah. Ennen vanhaa niitä kutsuttiin eskimon suudelmiksi, mutta se on todettu loukkaavaksi ja rasistiseksi, niin sanon niitä vain nenäsuudelmiksi, vaikkei se välttämättä paljasta sen alkuperää. No ei sen niin väliä.

Mieheni teki herkullista lasagnea, johon tein kylkeen salaattia terveellisyyttä tuomaan. Maanantaiaamuna lähdin töihin kahdella bussilla. Työmatkani kestää tunnin verran, mutta koska työskentelen harvoin, matka ei niinkään haittaa. Työt sujuivat hyvin ja sain autettua monia asiakkaita. On mukavaa, kun meillä on työpaikallani hyvä yhteishenki ja autamme toinen toisiamme mielellämme.

Työpäivän jälkeen menin kotiin Kampin kautta. Saavuttuani kotiin, huomasin iloisen yllätyksen: Mies oli siivonnut kunnolla. Se oli mahtava juttu! Lähdin vielä myöhemmin juoksulenkille, mutta tällä kertaa juoksumaasto ei kulkenut koko matkaa yhtä rauhaisaa reittiä pitkin kuin yleensä. Tein pikkumuutoksen juoksureittiini.

Metsän kautta kotiin.

Upea varjoni :)



Kommentit

Suositut tekstit