Shortsikelit

Alkuviikosta oli niinkin lämmintä, että uskalsin pukea shortsit ja napapaidan lähtiessäni ulos juoksulenkille. Juokseminen on ”simple the best” kuten eilen edesmennyt Tina Turner laulaa The Best biisissään. Hän jätti lähtiessään useita lauluja ja ne biisit jäävät elämään. Sekä tietenkin muisto hänestä.

Eilen minulla oli ei niin hyvin mennyt työhaastattelu. Sen jälkeen lähdin takaisin kotiin osallistumaan johonkin TE-toimiston järjestämään etätapahtumaan. Käväisin pyörällä lähikirjastoon lainaamassa pari kirjaa. Sen jälkeen jossain vaiheessa lähdin kumppanini kanssa katsastamaan lähellämme olevan Sarfvik -ravintolan. Itse olen jo käynyt katsomassa, millainen paikka se on, mutta halusin näyttää sen miehelleni. Lupasin viedä hänet syömään sinne joku kerta.

Sieltä lähdimme etsimään kivaa rantaa. Lähellämme sijaitsee kolme rantaa. En vieläkään tiedä, mikä sen yhden rannan nimi on, missä eilen vietimme aikaa. Marinsatamassa se kuitenkin sijaitsee. Kävimme pyörähtämässä myös Kivenlahden rannalla, mikä oli mukavaa. On kiva, kun on ollut hyvät kelit.



Kommentit

Suositut tekstit