Kesäisä viikonloppu

Ulkona on hyvät ilmat, kun aurinko paistaa ja on lämmintä. Koska viime viikonloppuna oli hyvät ilmat, minä ja kumppanini keksimme viikonlopuksi muutaman kesäisen tekemisen. Oletko itse aloittanut jo kesäilyn?

Lauantaina lähdin pyörällä liikenteeseen ja mieheni sähköpotkulaudalla kohti lähirantaa. Ensiksi tulimme pienen ja säälittävän rannan luokse, joka oli pienen pieni venesatamalaituri. Sitten katsoimme Google mapistä rantoja. Lähdimme suunnistamaan sinne. Itse katsoin karttaa jotenkin väärin. Viime aikoina kartanlukutaitoni eivät ole oikein olleet kohdallaan. Valitettavasti. Mutta mieheni osasi suunnistaa sinne, onneksi ja ranta löytyi. Istuimme viltillä nauttien säästä ja merimaisemasta.




Rannalta tullessamme kävimme kaupassa ostamassa kaikkea tarpeellista. Itse ostin myös karkkia herkutellakseni. Kotona huomasin, että kyllä peppu tuli kipeäksi pyöräilystä, ärsyttävää. Housuissa oli myös valkoiset jäljet satulasta. Eikun pesukoneeseen.

Seuraavana päivänä kävimme kotipihallamme grillaamassa kanasuikaleita. Ne olivat suurimmaksi osaksi palaneet, koska grilli oli liian kovatehoinen pienille suikaleille. No mutta ei ruoka siltikään ollut pilalla. Söimme niiden kanssa perunoita valkokastikkeessa. Nam.










Tän viimeisen kuvan kera toivotan mukavaa kesämeininkiä myös sulle! :)



Kommentit

Suositut tekstit