Netflix: The Diplomat - valtapeliä ja suhdekiemuroita

The Diplomat sarjassa yksi puuttuu toisen asioihin. Tämä tuo mieleeni sen, kun eräässä työpaikassani eräs henkilö sotki yksityisasioitani työpaikkani työntekijöiden tietoon. Not cool. (Mistä hän edes tiesi työpaikkani?? En ollut kertonut siitä somessa.) Eikö töissä kuuluisi vain hoitaa työt eikä osallistua yksityiselämäni kuvioihin? Vai olenko ymmärtänyt jotain väärin? Entä miten sarjassa toimitaan, kun toinen puuttuu toisen asioihin?

The Diplomat -sarjassa suurlähettilääksi päässeen naisen Kate Wylerin kumppani puuttuu jollain tavoin hänen töihinsä. Kate ei halua tätä, mutta uskooko mies vaimoaan? Miehen tarkoitusperät ovat kenties hyvät, mutta kumpi painaa enemmän, vaimon tahto vai miehen halu hyödyntää vaikutusvaltaansa? Kate haluaa uurtaa uraa ilman miehensä apua. Se on naisen työ eikä miehen. Kuten mä halusin, että eräs henkilö ei levitä asioitani työpaikallani, vaan selvitettäisiin asiat kahden kesken.  Ehdotin välien selvittämistä suoraan, mutta hän osoitti minulle suoraan, ettei mitään ongelmaa välillämme ollut, kuin se olisi mun pään sisällä keksittyä. Työkaverini kertoivat toista tarinaa, että ongelma olisikin todellinen. Tämä vastapuoli teki jatkuvasti väärin ja lopulta vain ignoorasin kaiken vähänkin häneen liittyvän ja jatkoin töitäni tällä uudella asenteella. Oli parempi jättää hänet omaan arvoonsa. Tilanne oli pitkään osaltani vaikea ja ongelmahan oli, ettei toinen osapuoli halunnut kommunikoida kanssani niin kuin kuuluisi. Siispä not my problem.

Mutta miten suurlähettiläs Kate Wyler pärjää miehensä kanssa? Tuleeko paljon yhteydenottoja miehen puuttuessa naisen työhön vai yrittävätkö he saada suhdettaan toimimaan paremmin?

Lisää The Diplomat sarjasta. Elikkä sarja vaikutti aluksi erittäin kiinnostavalta. Sitä se olikin välillä, mutta toisinaan se ei ollut niin mukaansatempaava vaan tylsähkö. Kuitenkin loppua kohtaan sarja tuli mielenkiintoisemmaksi ja vetäväksi. Se on siis todellakin katsomisen arvoinen. Siinä kiinnostavinta oli Kate Wylerin itsensä johtamisen taidot ja naurettavat yritykset salata tapaaminen jonkin tietyssä asemassa olevan henkilön kanssa. Se piti tehdä salaa. Kate pääsi suurlähettilään virkaan ja hänen miehensä on ollut ennen samassa virassa, joten hän tietää suurlähettilään kanssa toimivat tahot. Naisen kannalta se ei ole kovin hyvä asia. Katen aviomies oli hauska tapaus. Sillä hän oli veikeä kaveri, joka muun muassa lähti naku-uinnille ja toimi ovelasti ruuanhakureissulla. Hän oli muutenkin sellainen pilke silmäkulmassa kaveri. Kate suuttuu usein miehelleen, mutta pääsevätkö he riitojen yli vai onko se niin ylitsepääsemätöntä, että tiedossa on avioero? Katso sarja!

Annan sille 3,5/5 🌸🌸🌸kukkaa.





Kommentit

Suositut tekstit