Viikonloppuhulinat

Viikonloppuni alkoi tavallista vähäisemmillä yöunilla. Nimittäin nukuin ”vain” 9 tuntia. Normaalisti nukun enemmän. Aloitin päivän lähtemällä salille. Teen siellä aina samat treenit välillä kovemmilla painoilla ja välillä taas kevyemmillä, ihan niin millainen jaksamiseni on. Olen siis oppinut kuuntelemaan itseäni ja olemaan lempeämpi. Ei kaiken tarvitse olla rääkkiä.



Salin jälkeen mieheni ehdotti kävelyä. Sanoin, etten jaksa, kun olin juuri ollut salilla ja treenannut jalkani väsyksiin. Ilma oli kuitenkin kiva, ja mieheni sai minut suostuteltua kävelylle.

Myöhemmin lauantaina mieheni isä tuli meille käymään, sillä hän toi mieheni muuttokuormaa meille. Katsoin Emma-gaalaa juuri ennen kuin hän tuli, samalla kun mieheni oli koneella välillä vilkaisten gaalaa. Kun painuin pehkuihin, miehet saunoivat ja juttelivat keskenään.

Sunnuntaina oli sama juttu kävelyn suhteen, kun minut saatiin suostuteltua kävelylle. Sen jälkeen palattuamme meille joimme kahvit, ennen kuin lähdimme ulos syömään.



Kävimme Helsinki-sightseengilla. Kävin ostamassa signeeratun Pieni rohkaisukirjan Akateemisesta. Sitten esittelin Löyly-ravintolan sekä Kauppatorin, Allas Sea poolin jne. Illalla tarjosin mieheni isälle pannukakkua marjojen kera.






Kommentit

Suositut tekstit