Missä menee raja?

Mietipä tilannetta, jossa sä tapaat ihastuttavan ihmisen. Ihastut häneen kunnolla ja tuot sen hänelle esille. Hän torjuu sut ja sen jälkeen uskottelee taas olevansa kiinnostunut. Epäilet jonkin aikaa tyypin luotettavuutta. Mitä hän juuri viimeksi tekikään. No annat mahdollisuuden ja miten käykään.

Oletko ollut niin hulluna johonkin, että et ole välittänyt niin kutsutuista red flageistä? Välillä oletkin painanut jarrut pohjaan, mutta sitten taas uskonut hyvään siinä toisessa. Mutta kulta, kaikki eivät ansaitse sinua elämäänsä. Etenkään ne viettelijät, jotka leikkivät tunteillasi kuten edellisessä esimerkissäni. Jotka pelaavat kuin peliä, jossa sä oot se liikuteltava pelinappula. EI! Sun ei missään nimessä kuulu sietää sellaista käytöstä! Sano vaan bai – ja se on siinä! Ei se tietenkään näin helppo prosessi ole, mutta alku jos mikään.

Lue kirjani Stereo love, joka kertoo oudoista kommunikointitavoista ja siitä, kuinka odottaa kovasti muutosta parempaan. Milloin on syytä lakata odottamasta vai onko sitä tässä tarinassa edes missään vaiheessa? Kerro se mulle, kun oot lukenut kirjani. Mitä jos nyt kaikki muuttuu… Älä kuitenkaan ole liian toiveikas. Joskus on hyvä osata päästää irti.

Voiko vanha koira päästä pois pahoista tavoistaan? Pitääkö sun kouluttaa siitä parempi? ” Ei saa kiskoa hihnaa/ Tuu paikalle kun mä vislaan” kuten Nelli Matula laulaa. Lue Irti kahleista -kirjani, jossa näytetään milloin on itse hyvä irrottautua haitallisista kahleista, joilla joku ihminen on sinut kahlinnut.




Kommentit

Suositut tekstit