Mukava Lauhan nimipäivä

Eilen vietettiin Nellan ja Lauhan nimipäivää. Ystäväpiiriini ei ole koskaan kuulunutkaan ketään heidän nimisiä. 

Herättyäni eilispäivään ekaa kertaa, katsoin kelloa ja päätin jatkaa vielä uniani. Seuraavan kerran tein samoin. Kolmannella kerralla oli jo hyvä aika syödä aamupalaa, joten nousin ylös. Söin myöhäisen aamupalan siinä klo 14 tienoilla. Kävelin kirjastolle noutamaan erään lainakirjan. Sitten menin kaupan kautta kotiin.

Meille oli tulossa vieras, joten aloin pikkuhiljaa valmistautumaan sen tuloon. Nacho-bataattipellin teko sai alkaa. Unohdin mainita, että herättyäni aloin heti tiskaamaan. Joten siivoukset oli siltä osin taputeltu. Kultani heräsi myöhemmin ja siivosi joitain sotkuja, mutta ei sitä ollut niin paljon, vaikka hän niin väitti. Pulinat pois mies, sanon minä. Kauhea minä. Hahah.

Henna tuli kylään ja toi tupaantuliaisia. Menimme istumaan ruokapöytään ja me kaikki kolme pääsimme maistamaan tekelettäni. En ole koskaan ennen tehnyt tätä ruokaa, joten itse odotin kieli pitkänä tai rullalla sitä, miltä ruoka oikein maistuisi. Henna tykkäsi ruuasta, mutta kultani oli vähän toista mieltä, minkä sain myöhemmin selville. Salapoliisi kun olen. Selvitin myös tänään eli perjantaina, kenen nimipäivää eilen vietettiin. Joten voitte siitä päätellä, ettei nimppareita vietetty ainakaan meidän osoitteessamme.

Pelasimme :Diipiks -pelikorteilla. Oli jännittävää kuulla toistemme vastauksia pelikorttien eri kysymyksiin. Oli kerrassaan mukava päivä. 

Ps. Juksasin teitä otsikolla. Oonko ihan hirvee? Päätin nyt kokeilla tällai. :) 





Kommentit

Suositut tekstit