Minun esikuvani

Kun pelasin perheeni ja mieheni kanssa :Diipiks-pelikorteilla, tuli tehtäväksi kertoa esikuva. Nyt aionkin paljastaa teille omat esikuvani. Niitä ovat:


Jeesus


Hän omisti koko elämänsä Jumalan tahdon mukaan elääkseen. Se on mitä epäitsekkäin teko. Kunpa minäkin osaisin elää niin. Tiedän, etten tule onnistumaan siinä koskaan täysin, koska synti painaa minua yhtälailla kuin kaikkia muita täällä maapallolla eläjiä. Jeesus uskalsi puhua suoraan, mitä kovasti ihailen ja haluan oppia yhä. Tosin välillä Hän sanoi asiat hieman epäsuoraan, mutta kuitenkin asia tuli selväksi. Esimerkiksi tässä:

Kesken kaiken toivat lainopettajat ja fariseukset paikalle naisen, joka oli saatu kiinni aviorikoksesta. He asettivat hänet Jeesuksen eteen ja sanoivat: »Opettaja, tämä nainen on avionrikkoja, hänet tavattiin itse teossa. Mooses on laissa antanut meille määräyksen, että tällaiset on kivitettävä. Mitä sinä sanot?» He puhuivat näin pannakseen Jeesuksen koetukselle ja saadakseen sitten aiheen syyttää häntä. Mutta Jeesus kumartui ja kirjoitti sormellaan maahan. Kun he tiukkasivat häneltä vastausta, hän suoristautui ja sanoi: »Se teistä, joka ei ole tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven.»
Joh. 8:3-7

Tässä Jeesus siis tarkoittaa sitä, ettei ole meidän tehtävämme tuomita ketään, sillä me kaikki olemme syntisiä. Se synti, mitä olet tehnyt ei ole yhtään sen pahempi kuin kenenkään muun syntinen teko. Jumala sanookin: »Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. Matt. 7:1 Meidän ihmisten tulee vetää samaa köyttä ja kannustaa toinen toistamme sekä tukea tekemään oikeita asioita. Jeesus halusi opettaa meille tämän ja siksikin Hän on hyvä esikuva.

Koska Jumala ei halua erottaa ihmistä synnin vuoksi itsestään, oli Hänellä pelastussuunnitelmana Jeesus, synnitön uhri. Yhden synnittömän veri puhdisti ja puhdistaa yhä meidät siten, että voimme elää yhteydessä Jumalaan, Luojaamme. Eikö Hän olekin rakastava Isä? Hän on suunnitellut kaiken parhaaksemme. Ihailen tätä, kuinka meitä epätäydellisiä ihmisiä onkin rakastettu, että synnin määristä tai teon kauheudesta huolimatta, Jumala on aina anteeksiantava ja rakastava Poikansa Jeesuksen tähden.

Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Joh. 3:16

Neljä somevaikuttajaa:

Roosa Rahkonen ja Jenni Rotonen, Pupulandia

Näillä somevaikuttajilla vaikuttaa olevan suuri sydän ja he antavat itsestään paljon ja rehellisesti. Aitous paistaa heistä läpi. Roosa on ihanan avoin kertoessaan mielialoistaan. Se on ihailtavaa ja vahvuutta. Jenniltäkin tulee paljon hyvää settiä somessa. Tosin en ole viime aikoina pahemmin seurannut hänen toimiaan, mutta vuosia seuranneena hänen päätöksensä somen suhteen ovat vakio hyviä. Uskallan sanoa näin
❤️ He tarjoavat muotia ja kulttuuria sekä yhteiskunnallisia aiheita. Itsekin haluan tuoda itseäni rehellisesti esiin ja tuoda hyvää mieltä.

Seksikäs Suklaa

Seksikkäällä Suklaalla on hauskoja juttuja. Ja hän on alunperin Kongosta niin kuin isäni oli. Support you my bro. Minullakin on hyvä huumorintaju, ja haluan tuoda sitä entistä enemmän esille somessa.

Karoliina Tuominen

Karoliina Tuomisella on hyvä huumorintaju. Hänellä on aina railakas meno päällä. Hänen energisyytensä on next leveliä. Minäkin aion tehdä jotain hassuja videoita, jos sille päälle satun.

Kipa Tiivola

Kipa Tiivola on super. Hänen energiansa ja valovoimansa tarttuu helposti. Hän on ihana! Much love❤️ Olen tavannut Kipan. Ai että hän on mukava! Chachi Gonzaleksen kanssa yhdessä puhuimme, kuinka Kipa onkaan niin mahtava! Mäkin usein tartutan oman mielialani muihin niin hyvässä kuin pahassa.


Therése Lindgren on ruotsalainen somevaikuttaja. Hän on hieman höpsö, mutta hyvällä tavalla ja aina hassuttelemassa miehensä Andersin kanssa. Jotain voin oppia häneltäkin!


Voin olla itseni roolimalli silloin, kun olen kehittynyt ihmisenä (toisaalta kehitymme koko ajan) ja kun olen päässyt esteiden yli. Sekä kun toteutan yhä enenevässä määrin Jumalan mielen mukaista elämää.




Kommentit

Suositut tekstit