Donitsintai

Eilen illalla mua ja mun miestä väsytti hirveesti. Nukuttiin piiitkät päikkärit. Varmaan kolmen tunnin mittaset. Sen jälkeen nousin ylös hetkeksi ja takaisin sänkyyn nukkumaan yöunet.

Seuraavana aamuna heräsin aamukymmeneltä ylös. Pohdin hetken, että pitäisikö jatkaa unia, mutta oli hyvä että jäin ylös.  Otin kahvia kahvikuppiin, mutta jatkoin sen juomista take away mukissa, kun kävelin kauppaan. Sain siinä hyvän ulkoilun. Takaisin kotonani tein pari työhakemusta syömisen jälkeen. Sen jälkeen valmistauduin kaveriani tapaamaan.

Kello kolmelta lähdin kävelemään kohti vähän kauempana sijaitsevaa bussipysäkkiä. Jätin tarkoituksella kuulokkeet kotiin, jotta voisin elää tässä hetkessä. Se oli mukavaa, etenkin siksi ettei kenenkään puheet häirinneet minua julkisilla mennessä toisin kuin eilen.

Tapasin ystäväni Helsingin keskustassa, jossa kävimme syömässä donitsit Roundissa. Joku mies kysyi meiltä, että ovatko donitsit hyviä. Sanoin, että luultavasti, koska monet somessa hehkuttavat sitä ja että olemme myös ensikertalaisia kyseisessä paikassa. Juttelimme kuulumisia ystäväni kanssa ja olimme melkein tekemässä lähtöä yhtä aikaa sen miehen kanssa. Kysyin häneltä, mitä hän piti donitsista ja kehui hyväksi, mutta kalliiksi. Sanoin, että se on aika perushintaista ja vertasin sitä Espresso Housen hintoihin.

Kävimme vielä ulkosalla kävelyllä suosikkipaikassani Tuomiokirkolla ja siitä jatkoimme matkaa Esplanadin puiston läpi rautatieaseman suuntaan. Tiemme erkanivat, kun minä lähdin makkarataloon ja ystäväni rautatieasemalle.





Hauska hymyile teksti.


Hymyilen, koska on niin aurinkoista ja hyvä mieli.



Kommentit

Suositut tekstit